Der er bedre til at sælge et hus: et brusebad/badekar Combo eller Stand-up bruser Stall?

January 26

Der er bedre til at sælge et hus: et brusebad/badekar Combo eller Stand-up bruser Stall?

At udnytte videresalg faktor i et hjem er en vigtig overvejelse, når det besluttes mellem en bruser/badekar combo og en stand-up bruseniche i dit badeværelse. Nogle forbrugere nyde iblødsætning i badekar, mens andre bruger dem sjældent. Vand effektivitet fortalere anbefale at fjerne bade helt, fremme brugen af brusere at spare både penge og vand. Men forbrugerne gør beslutningen. Mange købere med børn foretrækker badekar, men nogle ældre forbrugere anser dem bringer sikkerheden i fare. Du bør veje valg mellem et brusebad/badekar combo og en stand-up brusekabine omhyggeligt for at maksimere din hjemmets gensalgsværdi.

Aktuelle tendenser

Ifølge den Chicago hyldest, badekar var populære for flere år siden, men tendensen er flyttet mod brusere, da mange mennesker bruger sjældent deres badekar længere. Renovering boligejere med begrænset plads vælger for at fjerne karret til fordel for en omfattende brusekabine. Joe Preston Upstate bad systemer siger badeværelse Renovering hælder mod gulv-til-loft bruser områder, der gør rummet synes større end det er.

Antal badeværelser

Hvis der er kun ét badeværelse i dit hus, skal du have både badekar og bruser til at appellere til den største pulje af købere. Renovere din verden anbefaler imidlertid, at du ikke bruger en masse penge på en high-end Badekar, da du sandsynligvis ikke vil bruge det på daglig basis. Så længe kravet"one-badekar" er opfyldt, vælger mange boligejere luksuriøse brusekabiner--især i master badeværelser.

Mænd vs. kvinder

Mandlige forbrugere er mere tilbøjelige til at foretrække standalone brusere--især damp brusere med bænke, ifølge Remodeling Magazine. Mænd finde det afslappende for at tilbringe en halv time der, læsning og afslapning. Mænd vil også have så mange vand funktioner som muligt i deres brusekabiner. På den anden side synes kvinder ikke at foretrække damp brusere. Interessant, anfører de, at de ønsker, iblødsætning badekar, men fleste af dem ikke bruger deres badekar og faktisk brusebad i stedet.

Sikkerhed

Mange boligkøbere foretrækker brusekabiner af sikkerhedsmæssige årsager. Inman News advarer at træde ud af en 18-tommer høje badekar er meget vanskeligere end manøvrering en 3-tommer brusehoved skridt, og handlingen om at træde ind i karret præsenterer en mulighed for at miste din balance og falde. Et brusebad uden en tærskel er en endnu mere sikker mulighed, da der er intet at skræve over. For at forhindre vand i at undslippe, er sådan en bruser floor designet med en svag hældning væk fra indgangen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com