Der er lysere, eg eller fyrretræ?

April 10

Eg og fyrretræ skov både bruges til at lave møbler, men af forskellige årsager på grund af hvert træ iboende egenskaber. Eg er en hårdttræ og fyr et nåletræ. Løvtræ er tungere og mere modstandsdygtigt overfor slid. Pine er moderat tung for et nåletræ og besidder en stivhed, der gør det muligt at bedre modstå eller absorbere stød. Oaks er mørkere med en antydning af rød. Pine varierer fra en lidt gullig farve til en ren, hvid hue.

Farve og Finish

Både eg og fyrretræ finish godt. Traditionelle møbler bruger bejdset eg, dækket med en beskyttende belægning af lak, at øge mørket og korn af træ. Moderne møbler lavet af fyrretræ er lysere i farven og relative vægt. Møbelproducenter har tendens til at rydde frakke pine at beskytte overfladen og fremvise den hvidere træ. Pine har en iboende stivhed, der giver det en styrke, der modsiger dens lettere vægt. Pine maskiner godt og accepterer maling nemt.

Byggeri applikationer

Pine er en meget stabil træ med en lige korn. Hånd-tilhuggede pine timbers bruges ofte til at give en traditionelt look til træ hjem og log huse. Skarøkse (et træ-shaping værktøj) eller mejsel mærker er nemt at oprette i blød, fyrrebjælker. Pine er ikke anbefalet til lang spændvidde og mindre bjælker, der kræver større bæreevne. Som et trægulv, eg er ikke så stabil som pine og tendens til at vride og tjek--udvikle små opdelinger og revner på dens overflade, da det tørrer.

Vægt

Træ mister fugt og derfor sin vægt, da det tørrer. Air-krydret eg er tungere end pine, efter oplysninger om tæthed og vægt på webstedet Engineering værktøjskasse. Grøn, frisk skåret hvid eg har en massefylde på 63 pounds per kubikfod. Hvide nordlige pine i den samme stat måler kun 36 pounds per kubikfod. Efter luft krydderier, som forberedelse til brug i møbler, gulve, er densitetsmåling af white oak reduceret til 47 pounds per kubikfod. Den lufttørret hvide nordlige pine måler kun 25 pounds per kubikfod.

Andre overvejelser

Dit valg af enten fyr eller eg afhænger hvor træet vil blive brugt og designstil med dens anvendelse. Hvis lethed af vægt og farve er at foretrække, er pine det naturgivne valg. Hvor varme, mørke toner og lang levetid er et problem, en tungere egetræ er at foretrække. Eg tager længere tid at vokse end pine og er derfor dyrere for forbrugerne. For en rig, antik look, vælge eg. For en lys og luftig landkøkken, malet eller klart belagt pine fungerer godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com