Desert Cactus sorter

July 26

Desert Cactus sorter

Cactus planter er sukkulenter, planter, der har udviklet sig en særlig evne til at bevare store mængder af vand inde i deres Vaskulaturen. Saftige planter udviklet disse vand-retention evner som en nødvendighed, da de er alle hjemmehørende til at desertere klimaer, hvor de står over for lange, tørre, særligt varmt sommer sæsoner afbrudt af korte perioder af intens nedbør. Hvis du ønsker at dyrke nogle kaktus planter hjemme, er det vigtigt at forstå forskellene mellem hver type anlæg for at bedre vide hvad sorter af kaktus vil blomstre i dit geografiske område.

Typer af kaktus

En af de mest nyttige for de mange måder at kategorisere cactus planter er ifølge deres typiske vækst form. Søjleformede kaktus (Carnegiea (Saguaro), såsom Lophocereus (Senita), Packycereus (Cardon) og Stenocereus (organpipe kaktus) vokse ind i cylindriske kolonner, der er altid mindst 10 gange så højt som de er brede, mens tønde kaktus, såsom Ferocactus (fishhook tønde) og Echinocactus (mange-hovede tønde), vokse ind i runde, tønde former, der er bredere end 5 inches. Pindsvin og nålepude kaktus også vokse ind i figuren antydes af navnene, mens cholla kaktus vokse ind i forgrenede, cylindrisk stængler med ende segmenter. Figenkaktus kaktus er sandsynligvis den mest genkendelige sort, stigende i flad pad bladform, at mange mennesker forbinder med kaktus.

Andre sukkulenter

Andre populære noncactus medlemmer af den saftige kategori omfatter agave, ofte høstet for sin høje sukkerindhold; yucca, som vokser ind i små, trunkless planter med swordlike blade; og ocotillo, et lille træ, der kan vokse op til 15 fod høj og bred. Alle disse sukkulenter er velegnet til ørken klima og er et egnet voksende projekt for dem interesseret i voksende noncactus saftige planter deres egne.

Vækst vaner

Ud over en varme og tørre klima nyde kaktus veldrænet, sandede eller grusede lerjord jord, som er særligt tørre på tidspunktet for omplantning. De fleste kaktus producenterne bliver nødt til at transplantationen deres kaktus da cactus forekommer sjældent naturligt i en ønskede vækstområde. Vand ikke den transplanterede cactus for to eller tre uger og kun efter nye vækst vises på spidsen af anlægget. På grund af deres særlige fugt fastholdelse evner kræver kaktus ikke hyppig vanding. I virkeligheden, anbefaler nogle eksperter ikke vanding din kaktus, medmindre det viser tydelige symptomer af tørkestress.

Andre overvejelser

Kaktus reagerer særlig godt på container vækst, så hvis du ikke tilfældigvis bor i en sydvest ørkenen, men stadig ønsker at nyde alle de æstetiske fordele af voksende din egen kaktus, mener voksende en kaktus eller andre saftige i en container. Da varmere temperaturer fremme sund rodvækst i dine kaktus planter samt en hurtigere transplanterende proces, skal du muligvis holde beholderen i en del af huset, der kan opretholdes en høj temperatur.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com