Desert Rock Landskabspleje

October 22

Landskabspleje i meget tørre og golde steder kræver omhyggelig planlægning til at bringe deres naturlige skønhed. Et stigende antal boligejere, især dem, der bor i ørkenen-lignende steder, foretrækker ørken rock landskabspleje frem for andre typer af landskabsarkitektoniske da design showcases tillokkende kombination af mønstre af både levende og afdæmpede farver midt i solid rock strukturer. Ørken rock landskabspleje tilbyder en betagende afvigelse fra den monotone aura af øde jorder.

Udfordringer af Desert Rock Landskabspleje

De fleste udfordringer og svigt i ørkenen rock landskabspleje opstår på grund af dårlig planlægning. Mens det er sandt, at rock landskabspleje opnår en kreativ men spontane design, de fleste boligejere vil dykke ned i opgaven at købe landskabspleje materiale uden første planlægning opgave forude. For eksempel, placere layout af klipperne kræver clearing væk ukrudt og kontrollere dem fra starten af landskabsarkitektoniske projektet. At sikre klipperne sikkert på den ønskede placering i forberedelse til kraftige regnskyl vil forhindre klipper fra vask. Dette kan kræve en ændring den fysiske fremtoning af placeringen drastisk, hvilket betyder, at sætte ekstra kræfter og penge for at fuldføre projektet. Det er også vigtigt at afgøre på forhånd, om du vil bruge indbyggede eller eksotiske planter. Forberede din jord der passer til eksotiske planter er nødvendig, inden plantning. Nogle eksotiske planter kræver masser af vand. Native planter, dog kræver ofte mindre pleje, fordi de trives godt i din placering.

De venlige punkter af Desert Rock Landskabspleje

Desert rock landskabspleje kan føre til en spændende hobby, der er relativt venlige på budgettet i det lange løb. De fleste landskaber kræver dyre vedligeholdelse og enorme mængder af vand til at opretholde sin skønhed og kvalitet. Desert rock landskabspleje, generelt kræver lidt vand, undertiden ingen, især når du ikke bruger planter. Prydplanter, der supplerer ørken rock landskabspleje, såsom tørke-tolerante planter og sukkulenter, kræver en lille mængde af vand. Eksempler på sådanne prydplanter er kangaroo's poter, aloe vera og kaktusser.

Vedligeholdelse af Desert Rock Landskabspleje

Det er ikke let at camouflere ukrudt i en ørken rock landskab, fordi det ikke er fyldt med vegetation. En lille ukrudt kan skille sig ud selv fra en afstand midt i klipperne. Fjerne ukrudt, mens de er stadig små, således at de ikke vil overmande din ørken rock landskab. Brug af herbicider og en hakke vil arbejde på større ukrudt. Fjernelse af overdreven græs og andre planter hjælper med at opnå og fastholde udseendet af ørkenens isolation. Opretholde sten bruges til at udfylde hullerne mellem blomstrende planter i vil holde din ørken rock landskab ser attraktive. Ren klipper med vand ved hjælp af en haveslange til at fjerne snavs og løst snavs. Erstatte nogle klipper, der skyllet væk efter et kraftig regnskyl.

Desert Rock Landskabspleje Tips

Brug river klipper for lettere ørken rock landskabspleje, da de er forholdsvis lille og let. De er lettere på fødderne når de anvendes som veje. Brug jorden blandet med grus som en base forudgående placere tunge sten eller klippeblokke at forhindre dem i at synke. Selvom karakteriseret af kaktus, kan ørken rock design også spille på andre planter, der er stedsegrønne eller planter, der bærer blomster i visse sæsoner. Installere støttemure og tilføje palo verde eller mesquite træer vil fange at åbne og rummelige effekt af ørken landskabspleje. Drama af enorme ørken plains kombineret med et strejf af grøn lige ved din hoveddør vil helt sikkert tilbyder et unikt og smukt landskab alternativ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com