Design af dæk understøtter

May 28

Design af dæk understøtter

De fleste husejere indser ikke bare hvor meget vægt et dæk skal understøtte. De stillinger, der holder op dine dæk skal ikke blot støtter vægten af strøer og pyntede bestyrelser, men også vægten af møbler, grill, folk og noget andet placeret på dækket. Derfor er udformningen af et dæk understøtter kritisk til dens strukturelle integritet. Din samlede dæk design skal omfatte detaljerede oplysninger om, hvordan dine dæk vil blive støttet.

Footer Design

Begynde din støtte design ved at overveje, hvordan du vil oprette sidefødderne. En sidefod er en af de vigtigste elementer i dæk support system, fordi det fordeler det nedadgående pres skabt af det dæk vægten over et større område. Den holder også dækket fra skiftende som fugt i jorden fryser og smelter. Sidefoden huller bør være gravet, således at bunden er bredere end toppen, så når du hælder sidefoden, det vil modstå at blive løftet af udvidelse og sammentrækning af fugt. En fast sidefod bliver også delvis under linjen frost og vil være mindst 16 til 18 inches i diameter.

Pier konstruktion

Vælg design og styrkelse materialer til din molerne. Molen er en cylindrisk del af beton, der sidder på toppen af sidefoden og holder dæk opbakning boards på plads. For at spare tid og tilføje styrke, kan du oprette sidefod og molen som et enkelt afsnit af beton. Ganske enkelt at indstille rørformede fiberboard over hullet ved sømning 2 x 4 tommer tømmer til siderne og spænder over tømmer på tværs af hullet. Toppen af formen bør udvide 2 til 4 inches over overfladen af jorden. Hæld beton gennem Fiberplade, og det vil fylde hele hullet, indtil den når den rørformede form. Derefter vil det udfylde formularen for at oprette molen. Du kan indsætte flere sektioner af stål armeringsjern i hver pier at tilføje styrke.

Dæk indlæg seler

Dæk indlæg seler kommer i standardstørrelser, der rumme 4-ved-4 tommer stillinger, og de skrue ind i toppen af din finger. Den nemmeste og mest nøjagtige måde at indstille post seler er ved udjævning af våd beton i formen molen med en murske, måling til midten af molen (forudsat at du har korrekt linet op din pier med din rand tværbjælke), anbringelse bandage på toppen og indsætte skruer gennem skinnen og i den våde beton.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com