Design af en mikrobølgeovn Filter

October 2

Design af en mikrobølgeovn Filter

Mikrobølgeovne er et alternativ til konventionelle gas og elektriske ovne med deres mere praktisk og lavere omkostninger til madlavning indstillinger. Mikrobølgeovne kræver dog stadig periodisk vedligeholdelse. En måde at holde din mikroovn, klarer sig godt er at regelmæssigt inspicere og ændre dens filtre. Mikrobølgeovn filtre varierer afhængigt af model og type, men de alle har den samme grundlæggende design.

Udseende

En mikrobølgeovn filter er en kvadratisk eller rektangulær klinge, der glider eller sætter ind i en rille i den mikrobølgeovn aftræk hood. De fleste mikrobølgeovn filtre er mellem 5 og 10 inches bred og lang, men dimensionerne varierer efter producent og model. Den ydre rand af en mikrobølgeovn filter er en stiv metal band, mens de indvendige funktioner en metal eller syntetisk mesh materiale for at fælde specifikke typer af partikler i mikrobølgeovnens udstødningsgasser.

Typer

Der er to primære typer af mikrobølgeovn filtre: trækul og fedt filtre. Trækul filtre er mørkere i farve og funktion kulstofforbindelser, der absorberer lugt-forårsager partikler og meget små stykker af vragdele i mikrobølgeovnens udstødning gasser. Fedt filtre er lavet af en enklere wire mesh materiale og forebygge større partikler, herunder luftbårne fedt, fra ind i resten af mikrobølgeovnen udstødningssystem. Trækul filtre er typisk dyrere end fedt filtre, den tidligere prismærket i $15 rækkevidde og sidstnævnte i rækken $10 fra tidspunktet for offentliggørelsen.

Beliggenhed

En anden stor forskel mellem mikrobølgeovn filtertyper er hvor de er beliggende i en typisk mikrobølgeovn og udstødning duct setup. Et fedt filter glider normalt ind i en slot nær bunden af den mikrobølgeovn udstødning kanalen, hvor mikroovnen møder udstødningssystemet. Trækul filtre er imidlertid beliggende i kanalen arbejde. Det betyder, at hvis du vil ændre en trækul filter, skal du fjerne din mikroovn fra dens montering holdning, som ikke er nødvendige, når du ændrer fedt filtre.

Overvejelser

Mikrobølgeovn producenter angive den frekvens, som du bør kontrollere eller ændre filtre så tjek din instruktionsbog før du forsøger at fjerne eller udskifte filtrene. Filter størrelser varierer fra én model til en anden så foranstaltning hver filtrere omhyggeligt eller kontrollere instruktionsbog til filter størrelse specifikationer. Køkkenbordet mikrobølger, at udlufte direkte ind i køkkenet kan ikke har filtre. Dette eliminerer behovet for at ændre dem, men betyder også, at fedt, varm luft og mad lugt kan angive lokalet lettere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com