Design et Handicap Badeværelse

December 25

Design et Handicap Badeværelse

Når du udformer en badeværelse til handicappede adgang, bestemme om du skal på toilettet for at opfylde en juridisk definition af tilgængelighed eller om du søger for at imødekomme behovene hos en bestemt person eller en bestemt form for handicap. En korrekt designet badeværelse vil være sikker, komfortabel og behagelig at bruge. En veldesignet badeværelse vil gøre det lettere for en handicappet person til at tage sig af deres egne hygiejne behov.

Badeværelse indgangen

Indgangen til badeværelset skal give mulighed for nem indgang og udgang og være på samme niveau, som kræver ingen trin op eller ned. En indgang på mindst 32 tommer bred kan være fint, dog 36 inches lang er bedre og bliver mere let rumme en kørestol. Indgangen kan være udformet som en wraparound, der giver beskyttelse af personlige oplysninger, men tager mere plads, med et gardin eller skydedør eller med en traditionel døren udstyret med hardware, der er nem at bruge. Hvis du vælger en dør, der låser, Sørg for det kan låses op udefra.

Toilet højde

En højere toiletsædet er lettere for en handicappet person til at bruge. Den ideelle højde er 18 inches. Den standardhøjde er mellem 15 og 17 inches. Du kan installere en handicappet toilet, der er bygget til en højere højde eller bruge et toilet sæde tilføjelse til at hæve sædehøjden. Der bør være Gribehåndtag på mindst én side af toilettet. Hvis personer i størrelse skal bruge toilettet, ikke placere den for tæt på væggen eller placere Gribehåndtag for tæt på hinanden.

Synke adgang

For en høj person, der har problemer med bøjning, placere vasken på en 40 tommers højde. For en person i en kørestol, skal du placere vasken i en højde af mellem 30 og 34 inches. Der burde være rigelig plads under vasken for en person i en kørestol opløfte til vasken. Faucet håndtag skal være let at nå og drej. Sørg for, at der er et spejl monteret lav nok for en siddende person at være i stand til at bruge som godt.

Badning

Konventionelle badekar præsentere en række spørgsmål til den handicappede person. To bedre muligheder er walk-in-badekar og brusekabine. Når du bruger en walk-in badekar, vil du angive karret, før det begynder at fylde, og du bliver nødt til at forblive i karret, indtil vandet har drænet. Overveje at købe en balje, der er designet til at tømme hurtigt. Hvis du ønsker en brusekabine, bør det være på samme niveau som resten af badeværelset, har grab barer og være stor nok til at rumme en kørestol designet til at bruges i forbindelse med badning. Skiftevis, kan du installere et sæde i brusebadet. Overvej fordelen ved en håndholdt bruser. Vælg en gulvbelægning overflade, der er resistente over for udskridning, selv når de er våde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com