Design et moderne badeværelse

November 14

Design et moderne badeværelse

"Moderne" er en af disse stilarter, der ændrer ved år som mode kommer og går. Regne ud, hvordan at designe et badeværelse, der ikke føler dateret i bare et par år er en af de mere komplicerede dele for at designe et hus. Et vigtigt aspekt af processen er at vide, præcis hvad du ønsker, har brug for og kan undvære. Badeværelse, som køkkenet, er en af de trendy værelser på et hjem. Men da tendenser skift af sæsonen, designe et badeværelse, der vil forblive fashionable over tid kræver, at du går ud over hvad der er moderne lige nu.

Instruktioner

•Analyze din design æstetik. Finde ud af, hvad du kan lide ved at gå gennem magasiner, bøger eller hjemmesider og erhverve billeder af ting, der tiltrækker opmærksomheden. De behøver ikke at forholde sig til badeværelset, selvom det ville være nyttigt. Når du har samlet billeder-- og bits af stof, flise prøver, maling chips og andet, der fanger dit øje - sæt dem ud sammen på et bord eller på gulvet. Lede efter ting, der holder kommer op: en bestemt farve, et tema, en slags arkitektur. Tage et repræsentativt billede af hver af disse ting og sætte dem sammen. Dette bør give dig en realistisk idé om din æstetiske design.

•Brug din æstetiske design at vælge en farvepalet og design stil der bedst repræsenterer din fortolkning af "moderne." For eksempel, hvis du er tiltrukket af blues og ocean scener med Middelhavs arkitektur, kan en farvepalet med blå, sand og okker være perfekt for dig. Du kan bringe det ind med inventar og typer af bordplader, du vælger.

•Vælg dit toilet og vask omhyggeligt. Undgå at bruge farverige toiletter eller dræn. Mens sort kan synes stilfulde lige nu, det kan blive dateret meget hurtigt, ligesom den lyserøde og grønne i 1970 ' erne. Hvid, off white og fløde forblive dine guldkorn med hensyn til farver, da de går med noget, selvom du opdaterer badeværelset igen senere på. Du kan også bruge farvede glas dræn, skære sten, metal og endda træ. Vask og counter er generelt, hvor de fleste mennesker bruger deres penge, da dette er det område, de fleste mennesker se. En enkel og funktionel toilet, selv om ikke cutting-edge, er stadig acceptabelt moderne, selv hvis du kan, bruge mere for en højere-end en.

•Explore badekar, brusere og boblebade omhyggeligt. Dette er vigtigt fordi badning faciliteter kan gøre eller bryde din stil. Eksempelvis vil en elegant badeværelse fuld af metal inventar ikke se moderne med en lavvandet plast balje. Et par af regn hoveder over slanke flise, på den anden side ville gå ganske godt. En Zen-inspireret stil kan kræve en bambus vægmaleri, med et træ japanske badekar som den perfekte prikken over i'et.

•Ret til enkelhed med grundlæggende: Vælg neutrale vægge og lofter. Stort set give dig selv en nøgne lærred til at oprette din moderne badeværelse.

•Brug inventar at gå helt ud med din æstetiske. For eksempel, for at medtage din kærlighed til naturen, bringe i planter eller et gulv vægmaleri af floden sten. Du kan også bruge naturlige rører såsom en cut sten bassin eller billeder skovene.

•Undgå at gå overbord. Ikke rod ved at tilføje tonsvis af gør-dads eller gør det svært at bevæge sig rundt. Badeværelset skal være enkel, ikke overdrevent udsmykkede. Sørg for alt er funktionelle og har et formål. For eksempel, kan en vidjer vaskeri hæmmer fordoble som en dekorativ tabel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com