Design hjælp til et hvidt badeværelse

September 1

Et hvidt badeværelse er et godt sted at starte dit design. En af de vigtigste funktioner mennesker ønsker i et badeværelse er renlighed og ser ud intet mere ren end hvid. Derudover ordsprog, at "når baggrunden er plain, alt hvad du gør står", er helt rigtigt. Et hvidt badeværelse er en af de mest sjove at dekorere fordi du nødt til at gøre meget lidt for virkelig at gøre det skille sig ud.

Type af badeværelse

Der er tre typer af badeværelser overveje--barnets bad, pulver værelse og master badet. Et barns badekar bør være glade og indbydende. Tænk over barnets interesser. Dette er en af de bedste steder i hjemmet til at tilføje et element af sjov. Pulver værelse er virkelig for dine gæster; Det bør tilbyde grundlæggende faciliteter og sige lidt noget om din personlighed. Skibsføreren bad er et fantastisk sted at slappe af og forynge sig i slutningen af dagen. Tænke på at gøre din master badet i en spa.

Farver

De farver, du vælger at parre med hvid tyde noget om den retning, du ønsker at tage design. En af de klassiske elementer til at kombinere med hvid er sort. Sort behøver ikke at være overvældende. Det kan være til stede i håndklædestang, drejeknapper, trykt på væggen eller bare i en sort ramme.

En blød bleg grøn eller blå giver indtryk af et spa og er meget afslappende. Rige lilla nuancer er fantastisk til pulver værelser hvor de tilføje pizzazz. Et barns badeværelse kan variere fra lyse, fed primære farver til feminine pinks for en piger badeværelse. Håndklæder, et bad tæppe, badeforhæng og vindue behandlinger tilbyde et nemt sted for at tilføje farve til at fikse op dit badeværelse. Holde sig væk fra fuld badeværelse tæpper eller toilet sædebetræk som de dato et badeværelse.

Kunst

De fleste badeværelser har brug for en form for kunst. I et hvidt badeværelse, vil kunsten virkelig skiller sig ud. Vælg en velproportioneret kunstværk, eller få en samling af stykker. I en sort-hvide badeværelse fremstår en stor jugendstil stykke indrammet i sort smukt. Indrammet botaniske udskriver arbejde godt i et spa type badeværelse, mens en spektakulær blomster stadig liv eller et stykke af moderne kunst pynte et dametoilet. Et stykke af kunst, som du elsker kan dog inspiration stykke til hele badeværelset.

Tilbehør

Mens vandhaner, skuffe drejeknapper, håndklæde barer og andet tilbehør, der altid er vigtige i designet, står de ud af meget mere i et hvidt badeværelse. Chrome, nikkel og selv smedejern er meget populære muligheder. Guld tilbehør vises dateret. Holde sig væk fra hvide knapper og barer, medmindre du vil have dem til at forsvinde. Brug skuffe knapper til at tilføje lune i et barns badeværelse. De kan være lyse og farverige eller de kan være genstande som sejlbåde eller fisk. I den ultra feminine piges badeværelse, ville floral malet keramiske drejeknapper tilføje til typografien. Dette er en meget billig måde at tilføje nogle interesse for badet. Også overveje farven på spejlet, Medicinskab, skraldespand og andet tilbehør i rummet. Hver farve skiller sig ud i et hvidt badeværelse.

Belysning

Belysning stammer et badeværelse mere end næsten alt andet, så hvis du opdaterer en gamle badeværelse lejligheden til at opdatere din belysning. Lille lysekroner ser altid fantastisk. Tilføje væg sconces med lampeskærme. Lampeskærme kan være sort og give dig en elegant sort og hvid design erklæring eller de kunne være blomster eller farverige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com