Design ideer til et kontor, der fordobler som en gæst plads

February 20

Design ideer til et kontor, der fordobler som en gæst plads

Uanset om du bor i en skotøjsæske-størrelse lejlighed eller et stort enfamilieshus, er chancer nogle rum i dit hjem arbejde dobbelt-pligt. Værelse og office deler ofte den samme plads, da begge er normalt betragtes som "ekstra" eller "ikke-væsentlige" værelser. At gøre disse to bruger optager din plads harmonisk vil sikre, at det bruges oftere, og du og dine gæster vil både kunne nyde værelset.

Lagt væk på kontoret

Når gæsterne kommer til byen, er det vigtigt at gøre din gæst værelse 100 procent gæst-orienterede, som normalt betyder en hurtig og nem plan for evakuering af hele din office essentials. Hvis du har luksus at være i stand til at være væk fra kontoret i dage ad gangen, et skrivebord, der lukker eller skjuler disse elementer er bedst, men hvis du har brug at opretholde adgang til dit arbejde, en let at flytte laptop og fil mappesystem er nøglen. Heldigvis, du sikkert allerede holde de fleste af essentials tilgængelige--ofte benyttede mapper og papirer live på dit skrivebord og ikke i arkivskab, og nødvendige referencemateriale er altid i en udpegede plet på bogreolen. Når en gæst er på hendes måde, blot grab disse grundlæggende og har en bekvem plads hvor du kan flytte dit arbejde i mellemtiden - det kan betyde at miste din makeup tabel eller morgenmad nook midlertidigt. Klart den plads på skrivebordet og iscenesætte det som en skrivebord til din gæst. Vel vidende, at du har hvad du behøver fra sit værelse kan du nyde besøg endnu mere.

Sengen

Din egen komfort er lige så vigtige som dine gæster, og har en fuld-size seng i dit kontor kan være besværlige og unødvendige hvis du behøver ofte gæster droppe i uanmeldt. Vælg en sovekabine sofa eller sovesofa, der du nyder at se på først og fremmest, og iscenesætte din dag bed som en sofa, ikke en seng. Have et attraktivt og komplet sæt af sengetøj på side, der supplerer din indretning i stedet for smidt-sammen stykker--din gæst soveværelse bør se del, når besøgende ankommer, selvom det fordobler som et kontor.

Smart opbevaring

Evnen til at omdanne fra kontor til soveværelse nødvendiggør en masse skjulte storage. Holde sengetøj i en storage osmanniske, som kan bruges som en natbord, eller holde dem i et skab og bruge en natbord eller slutningen bordet som et sofabord i office mode - du ville blive overrasket over hvor moderne og tiltrækkende en mindre sofabord er, og det er nemt at omarrangere når det er nødvendigt. Et arkivskab eller printer bord på hjul slides under skrivebordet, giver mulighed for mere plads fold-ud sovesofa. Når det kommer til opbevaring Gæster kan se, er kurve den bedste løsning. Gemme den visuelt tiltalende i mesh eller gennemsigtige beholdere, men kaste den mindre-interessant i vidjeproduktionen indkøbskurve eller dekorative kasser.

At gøre gæster føle sig hjemme

Hvis du har et stykke som en kommode eller arkivskab, reservere den øverste skuffe for gæsterne. Sætte frisk sengetøj her, samt noget andet mener du, at de muligvis (f.eks. rejse-størrelse toiletartikler eller en guidebog til din by). Hænge en dekorativ tag på skuffe træk, der siger "Gæster", så dine besøgende ved disse ting er for dem. Hvis du ikke kan undvære at skuffe plads i office-tilstand, holde hvad du gemme der i en boks, som du kan fjerne når det er nødvendigt (du kan derefter sætte boksen hvor du tidligere lagring sengetøj, for eksempel). Flere andre tankevækkende tilføjelser vil gøre dig den perfekte vært: en bagagebærer er hjælpsom og fylder næsten ingen plads når den ikke er i brug. Et spejl med en underfundig ramme vil føles som indretning til dig og dine gæster vil være taknemmelig. Knager eller en over-the-door rack tilbud hængende plads, hvis du ikke har et skab til gæsternes tøj. Et vækkeur og sengelampen er værdsat, og neutral illustrationer, der inspirerer dig men vil ikke gøre din gæsterne føler, at de invaderer dit personlige liv er også et plus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com