Design med farve ideer

January 24

Farve er en vigtig del af indretningen. Det er grundlaget for miljøet skabes og udvikler den stemning eller følelsen af rummet. Lyse farver inspirere ro, fred og lykke og gøre rummet ser større, mens mørke farver skaber en varm, vedlagt følelse og gøre et rum ser mindre. Color accenter og højdepunkter designet miljøer, skabe både visuelle og følelsesmæssige egenskaber. Designe med farve kræver en god match farver, rum og møbler til at oprette specifikke miljøer.

Naturals, neutrale farver og pasteller

Naturlige, neutrale og pastel farver er god baggrund og følgesvend farver for andre lysere, mørkere eller varmere nuancer. Naturals er off-hvide, cremer, jordagtige brune og grå nuancer. Neutrale farver er lys og mørke blues, skov grønne og nuancer af gul. Pasteller er dæmpede nuancer af alle farver undtagen hvid og sort. Pasteller gøre gode parring farver for neutrale og naturals er gode farver til at fremhæve arkitektoniske detaljer i et værelse som mørke trægulve, krone støbninger, periode hardware og inventar og ornamentale vindue behandlinger.

Varme og varmt

Varm og varme farver skaber en indbydende, intim, rig føler, at bringe drama ind i rummet. De fylder et rum, tegning det i, og er gode farver til brug i store, hule områder, der har brug for nogle kontrol. Varm og varme farver omfatter rige varm pinks og appelsiner, røget lilla og burgundies, chokolade brune og dybt gule. De er gode farver at parre med eksotiske temaer og møbler som Middelhavsområdet, tyrkiske, marokkanske og afrikanske møbler og designelementer. Mørkt lædermøbler, Bruneret bronze og klippefast inventar og accenter og mørke træ er meget dekorative mod varme og varme farver.

Mediterranean

Middelhavsinspirerede farver er karakteriseret ved at kombinere lyse blues, sprøde hvide og dybe røde farver med terra-cotta, orange og gul. Blå er en stærk aspekt ved Middelhavet farve med røde og terracotta stærk sekundære farver. Flise og mønstrede kanter med disse farver på en neutral baggrund skabe en Middelhavet accent. Enkle møbler gå godt med middelhavsfarver, som almindeligt træborde, store sal urner og overskueligt vidder af væggen.

Særlige maleteknikker

Farven er forbedret med særlige maleteknikker som sponging, stippling og faux (at efterligne ting som dyrehud eller træpaneler). Sponging, anvende maling med en porøs svamp i stedet for en rulle eller pensel, skaber en tekstureret, organisk udseende. Det gør naturals og neutrale farver vises meget jordnær og lysere farver vises mere pynt. Stippling, ved hjælp af en dækkende baggrundsfarve, som er en anden farve fint oversprøjtet, skaber en subtil skygge effekt. Faux maleteknikker omfatter maleri leopard pletter eller tiger eller zebra striber, eller male en væg for at synes at være paneler eller bladguld. Særlige teknikkerne fungerer godt på indre vægge hvor du ønsker at accent en plads eller dekorere kun en del af området.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com