Design planer for et kabinet Entertainment Center

April 2

Underholdnings-centre er blevet vigtige centerpieces af boliger, som alle jævnligt samler omkring fjernsynet som en familie eller med gæster til en film eller tv-begivenhed. Når det er sagt, er der andre ting at gøre i et hjem end se tv og TV, DVD-afspiller og andre komponenter skal kunne skjules fra visningen, hvis ikke i brug. Dette er, hvor kabinet underholdning centre komme handy.

Foranstaltning underholdning tilbehør

Den første ting at gøre når du planlægger dit kabinet underholdningscenter er at måle tv og alt tilbehør du planlægger at have. Måle dit tv og derefter beslutte, hvis du kan erstatte det på ethvert tidspunkt efter du har bygget din underholdningscenter omkring den. Hvis du kan købe en større på et tidspunkt, så give en ekstra 5 til 10 inches for det... Måle din DVD-afspiller, forstærker, video leg ordning eller enhver komponent, underholdning kan du inkludere i dit center på hylderne over eller under tv.

Måle pladsen

Den plads, hvor du placerer dit hjemmeunderholdningscenter bør betragtes med andre stue møbler såvel som omvandrende områder omkring kabinet underholdningscenter, selv. Butikker er også en vigtig overvejelse; de bør være i nærheden af underholdningscenter, da det ikke er æstetisk tiltalende at have ledninger og ledninger kører på tværs af eller rundt i hele stuen. Så enten har planer om at tilføje en strømkilde bag underholdningscenter eller placere underholdningscenter nær en.

Skabslåger

Entertainment center skabslåger er vigtigt at overveje såvel. Dørene skal folde eller skubbes væk, når de er åbne, ude af syne. En skydedør kan installeres i kabinettet, hvilket er en ny tilgang eller du kan installere klassisk hængslede skabslåger, som kan være bøjet flush mod den ydre del af underholdningscenter eller gled tilbage i underholdningscenter, selv når de er fuldt åbnet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com