Design stilarter for en verandaen

March 27

Verandaen i amerikanske arkitektur, i alle dens former, er især en midlertidig plads mellem omverdenen og den private familie hjem. Den åbne struktur, er som en udvidelse af hjemmet, også repræsentant for ordningen indretning af hjemmet. Det bør som sådan behandles som et værelse, en udendørs rum, en, der kan være lige så sjovt og udfordrende at dekorere som ethvert rum i hjemmet.

Victorianske

Verandaen blev fejret af victorianske arkitektur. Den indviklede træværk, kunstfærdigt vendte søjler og balustre og lyse farver spillede mod barske hvid Flet møbler alle gjort til en strålende skærm. Du kan opdatere den victorianske stil af understreger farve og fortrængning din veranda med blomsterkrukker og ampler. Vælg store kurvestole med hynder betrukket med udendørs tekstiler. Bruge forkerte ende tabeller med smedejern ben og fastsat wicker kurve fyldt med antikke kroket bolde.

Land

Klassiske gyngestole og malet borde ser godt ud på verandaen, at gøre til et varmt land velkommen. Hænge kranse af tørrede blomster og vise antikke haveredskaber på væggene. Brug tekstiler med dæmpede farver i blomstermønstre og tilføje en jute eller hamp tæppe ved indgangen. At gøre ser lidt mere sommerhus-lignende, bruge hvid malet rockere og højrygget stole med sædehynder. Bruge wicker kurve fyldt med blomster og urter til tilbehør.

Asiatiske

Selv om asiatiske stilarter ikke kan synes at egner sig til front porches, kan du oprette en Zen-lignende oase med et par enkle elementer. En selvstændig vand funktion, to eller tre teak træ bænke med puder og en lille gruppe af urtepotter kan forvandle din front veranda til en rolig tilbagetog.

Moderne

Hvis du ønsker din front veranda kan fungere som en udendørs familieværelse, skabe en moderne design. Et rundt spisebord malet i en lys blå eller grøn med forkerte stole skaber et fantastisk sted at nyde efter middagen snacks og brætspil. Oprette en anden opholdsområde til afslapning og se verden gå forbi. Bruge Adirondack stole og lave borde til en get-væk-fra-det-alle effekt. Omfatte udendørs område tæpper for at hjælpe med at definere rum. Et våbenhus swing for krammer i cool af aftenen fuldender udseendet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com