Design & stilarter til køkkener

May 16

Design & stilarter til køkkener

Michigan hjemmet så ud, som det var da det blev udstyret i 1930 ' erne; selv de lyserøde bordplader forblev. Nok, sagde husejere. De trådte deres køkken i firmaet Inman "Grimmeste køkken" contest og vandt den tvivlsomme ære af det værste af værst. Prisen vandt de var et køkken makeover, og det viste rummet fra forfærdeligt til awesome-- men de havde ingen indflydelse på udformningen. Forberede alle eventualiteter dit køkken ved at beslutte om din foretrukne stil nu--bare i tilfælde nogen kommer og tilbyder dig en komplet køkken renovering.

Alle har en favorit

Identificere din favorit køkken stil, som kan være svært, hvis du ikke allerede har en mening. Hjemmesiden Kitchens.com havde identificeret 20 typer af køkken design, mange mere end de fleste mennesker mener eksisterer, før de står over dette skræmmende beslutning. På hjemmesidens eklektiske liste er eksotiske stilarter som Tudor, Biedermeier og Transitional, men de resterende 17 omfatter genkendelige stilarter som asiatisk, sommerhus, Country, moderne, toscanske og Lodge. Kalde familien i for en consult, hvis du ikke kan beslutte.

Stilarter og Designs for romantikere

Vælge Vadmel og comfy hvis du og din familie ikke kan få nok hyggeligt i dit køkken styling. Fokus på blå, hvide, grønne i beroligende, beroligende nuancer til at oprette en idyllisk fransk land, sommerhus, Tudor eller engelsk land tema. Hvide vægge passer til helt hver af disse udsmykning stilarter som gør ternet eller blomstret gardiner, hvidt wainscoting, tro dræn, kander af solsikker og apparater med et strejf af rustik charme.

Moderne, som du ønsker det skal være

Flere stilarter af køkkenet betragtes som moderne, men her er hvad de alle har til fælles: slanke linjer, dramatiske farver og en besluttede fravær af noget, der oser af frou-frou, kitchy og nuttede. Tror sort / hvid, rød og aluminium og granit, brun med sort. Moderne design tager deres stikord fra geometriske linjer og ren mønstre. Find europæiske emalje kabinetter, rustfrit stål tællere, backsplashes og apparater i disse typer af køkkener.

Giv dit køkken et verdensbillede

Vælge en etnisk indflydelse for dit køkken. Toscanske køkken fortsat trendy. Denne underskrift stil er let at genskabe hvis du bruger tyk terracotta maling og glasurer på væggene, installere nødlidende kabinetter, basrelief italiensk kunst og en gård-stil vasken. Skiftevis, opnå en smukke asiatiske udseende af lavishing værelse i rød, en farve anses for heldig af flere asiatiske kulturer, og ved hjælp af materialer, der oftest findes i Fjernøsten køkkener: papir glober over hængende lamper, bambus gulvbelægning og guld art rører.

Kom op med dit eget Look

Interiorzine.com forfattere gøre en sjov peg når vi taler om design og stil køkkener: "... de alle har én ting til fælles. De alle har en vask, ovn og køleskab." Så længe du har alle tre, give dig selv tilladelse til at oprette din egen eklektiske look, som ikke svarer til nogen andens. Gøre dit køkken til et tropisk jungle med fotografisk tapet, skal du bruge din samling af katte til at inspirere en kitty-inspireret køkken eller mix og match. Ingen siger du ikke kan parre en asiatisk bambus gulv med tro vask, nødlidende kabinetter og terracotta glaseret vægge, så gå til det og skabe en stil, der er dit alene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com