Design til Master Bedroom renoveringer

January 21

Design til Master Bedroom renoveringer

Oprette et soveværelse, der er et fristed for at komme væk fra det hele. Planlægge rummet som en flugt oase for aftener og weekender. Du kan medtage plads til et hjemmekontor eller ser fjernsyn, men sørg for at designe plads til afstressende efter en travl dag. Et hjem kontor eller medier område kan være placeret uden for det store soveværelse, hvis du ønsker at fange på arbejde eller i nyhederne, mens børnene leger andetsteds. Men design bed plads og opholdsafdeling for læsning og få stille tid.

Planen plads på millimeterpapir

Måle den gulvplads, du vil gøre det muligt for det store soveværelse. Bruge millimeterpapir for at definere enhver bad områder eller gangen områder, der vil være en del af soveværelse rummet. Alle indretning og møbler kan planlægges i detaljer med bedre resultater ved hjælp af præcise dimensioner for placering. Du vil gerne balance størrelsen af Soveværelsesmøbler med illustrationer over hovedgærdet muren, f.eks. Skitse hver wall facade for vindue og dør åbninger på millimeterpapir, så møbler og kunst vil passe perfekt.

Indarbejde korrekte farve og detaljer

Vælg væg farver og vindue behandlinger. En skitseblok til at eksperimentere med væg maling farver, kabinetter og typer af blinds eller gardiner er nyttigt. Du kan købe farvede blyanter for at skabe rum i detaljer. Jo mere tid du investerer i at skabe nøjagtige farver og materialer, jo bedre. Det er langt mere sandsynligt, vil du få det endelige resultat du ønsker ved at finde ud af de mindste detaljer. Prøv forskellige måder at oprette wainscoting med lavere væggene en anden farve, for eksempel. Eksperimentere med blinds, nuancer og formelle gardiner i dine tegninger, også.

Planlægge naturlige lyskilder

Finde ud af, hvordan du tilføjer lys, hvis det er muligt. Du måske ønsker at installere et dobbelt sæt af franske døre, der fører til en uden dæk som en mulighed. Eller kan du medtage et grundlæggende sæt af skydedøre eller en stort ovenlys i soveværelset. En anden mulighed er at opbygge en ydervæg af glasblokke at lade mere lys, især hvis soveværelset er en lyssky side af huset.

Vælg møbler for god Balance

Vælg møbler, der passer harmonisk. Du kan spare gulvplads ved at installere en kommode inde i et skab. Det rum, du gemmer i soveværelset kan anvendes til en stor polstret stol eller skrivebord. Gøre rummet ser mindre rodet ved hjælp af en slank platform seng eller nat sengeborde, som er lavet af glas versus træ.

Oprette et eksklusivt Look

Planlæg at gøre sengen omdrejningspunktet for rummet. Vælg et hovedgærde eller en gruppe af malerier til at passe på væg bag sengen, som du vil nyde i mange år. Vælg sengetøj i farver, som du vil kunne lide i lang tid fremover. Sørg for at vælge høj kvalitet sengetøj, gulvbelægning og møbler i et soveværelse. Alle møbler og tilbehør bør afspejle fremragende smag og design i stedet for et mere casual look for en teenagers værelse, f.eks.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com