Design Tips til en lille stue

April 24

Design Tips til en lille stue

Når Tom nesters decid til downsize eller unge voksne flytter ind i deres første lille lejlighed, opstår nogle udfordrende udsmykning beslutninger. Udsmykning et lille stue bliver en monumental opgave. Store møbler og store samlinger af skattede elementer skala ned i stuen. Bøger og papirer vises som rod. Dog løse tricks af Boligindretning handel hurtigt hver udfordring.

Striber

Bruge striber i gulve og vægge til at give en illusion af mere plads. Et værelse tæppe med striber giver illusionen af en længere værelse. Striber på væggen højne beboelsesrum, tyder på en større plads. Brug de samme farve striber på både tæpper og vægge. Holde sig til lyse farver i pasteller eller jordfarver.

Højt oppe på møbler

Bruge høje, smalle møbler med opbevaring for at forlænge væggene. Høje stole mod væggen eller en høj underholdningscenter eller sekretær arbejde at antyde en større plads. Ikke fylder op i den ene væg med alle møbler. Placer hvert stykke på modsatte vægge til at give balance til rummet.

Klart møbler

Når Indret med end tabeller, vælge glas eller akryl indskudsborde, der trækker ud, når det er nødvendigt og at du kan skubbe ud af vejen, når det ikke bruges. Disse gennemsigtige materialer åbne rum til sindets øje. Fjerne sofaborde, som de tager ordet plads, lukke op i rummet.

Vise elementer

Få vist alle elementer på væggene ikke på møbler eller gulvet, men ikke overdrive det med for meget. Balance elementer i samlinger på modsatte eller tilstødende vægge til at rydde op plads uden at ofre din keepsakes og fotos. Når positionering elementer på vægge og møbler på værelset, undgå rodet look. En minimalistisk tilgang gør rummet ser større.

Organisering

Fjerne rod for at åbne pladsen. Stabler af bøger og andre remedier på bordene, og gulvet lukke op i rummet. Gemme dem i kurve på hylderne i en smal reol, eller lukke dem i en høj, smal underholdningscenter.

Maling

Når maleri et lille stue, holde sig væk fra tofarvet vægge og møbler. Dekorere med vægge malet i lyse farver og møbler med lys træ eller maling, der vil forsvinde i væggene. Stick for at lys farver til væggene i nuancer af blå, grønne, gule eller beige, og male baseboard, loft og andre trim i hvid.

Sofa

En stor gennemskåret sofa eller overstuffed stole overvælder et lille værelse. Nedskaler møbler til at åbne gulv og væg rum. En smal sofa og et par lejlighedsvis stole i lyse farver er bedst egnet til små rum. Hvis du primært ser tv på værelset, arrangere møbler til ansigt underholdningscenter. Placer møbler for god trafikafvikling. Hvis rummet benyttes mest til socialt samvær, gruppere siddepladser overfor hinanden. Møbelforretninger sælge varer specielt lavet til at passe små værelser.

Spejle

Bruge dekorative spejle til at reflektere og lyse op i rummet. Placere dem for at afspejle en lys-farvet væg eller solrige hjørne. Du kan bruge enten et stort spejl eller en samling af mindre spejle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com