Design Tips til Mobile Homes

May 25

Bor i et mobilhome betyder ikke, du ikke kan leve i et rum, der er komfortable og moderne. Boligejere værdsætter mobilhomes for deres lave omkostninger, men indre paneled vægge, mærkelige vinkler og lave lofter er ofte årsag til klagen. Et par design tricks, kan dog slå en run-of-the-mill mobilhome ind i et rum du stolt kan vise frem.

Slippe af Paneled væg Look

Ifølge hjemmesiden leve et bedre liv, skrig intet, "mobilhome!" mere end paneled vægge. For at afhjælpe udseendet, fjerne strimler af lodrette molding mellem hvert panel af wallboard. Derefter bruge en spartel og fælles sammensatte, som du kan købe på en hardware- eller hjem forbedring butik, til at udfylde hullerne mellem hver wallboard panel. Hvis du har svært ved at anvende fælles sammensatte problemfrit med væggen, skal du anvende en væg tekstur produkt over alle vægge og maling.

Gå lys

Farven på en væg kan gøre en stor forskel i hvordan et værelse "føles" og ser ud. Lyse farver, kan ifølge min indendørsarkitekt, gøre et rum synes større. Som et resultat, maleri indersiden af din autocamper kan hurtigt og nemt oprette en høiere look. Hvis du gyser ved tanken om all-hvide vægge, kan du overveje at male væggene en lys gul, blå eller grøn farve.

Gå med glas

Ifølge HGTV, kan inkorporerer spejle ind i din indretning fylde dit mobile hjem med naturligt lys og gør et rum synes større. Overveje at hænge et spejl vandret på en ubesatte eller accent væg. Endvidere kan borde med glas toppe, der har lys-farvede, tyndere rammer gøre et rum synes mere rummelige. Dette er fordi de tilføjer til strømmen af et værelse og ikke har tykke linjer eller mørke farver, der hurtigt trækker øjet.

Emulere Elegance

Bryde stereotyper knyttet mobile homes og vise din kreativitet. For eksempel hænger lysekroner eller hængende lamper i hele dit hjem for at tilføje lys. Bruge antikviteter du finde som dekorative elementer, og vær ikke bange for at blande moderne og vintage elementer sammen. Placer en bjærget pejs mantel på en accent væg og male det samme farve som væggen. Anbring en forstuen eller side bordet foran kaminen med en flot stol på hver side af den. Dette vil skabe en ny, elegant læseområdet i din mobile hjem. Som et ekstra touch, overveje at hænge et stort spejl over kaminen og placere stearinlys, bøger eller indrammede billeder på kaminen selv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com