Designe et badeværelse skab

October 13

Når det kommer til at designe et badeværelse, opmærksomhed meget til brusebad, vasken og gulvbelægning. Imidlertid er badeværelse skab ofte forsømt. Siden så mange genstande, der anvendes i et badeværelse behov for at være lettilgængelige, bidrager en veldesignet og velorganiserede closet til et godt designet badeværelse.

Størrelse

Størrelsen af et badeværelse skab er ofte bestemt af den tilgængelige plads. Det er ofte fundet i slutningen af badekarret og er normalt så dybe som badekarret er bred, hvilket gør det temmelig dyb. Det bør løbe fra loft til gulv. Dens bredde er normalt baseret på tilgængelig plads.

Døren

En traditionel skabet døren er ofte besværligt i et badeværelse, som der bare ikke er plads nok. Måske kan du opdele skabet i halvdelen og hængsel to små døre på hver side. Hvis skabet er ved siden af badekarret, udvide bruser stang og hænge dobbelt badeforhæng, at lade et gardin cover skabet. Du kan også tillade skabet til at forblive åben.

Hvis skabet er åben

Hvis du beslutter at gå uden døre, kan du gøre skabet til et designelement af maleri interiør af skabet den samme farve som resten af badet eller i komplementære farver. Kig på alle de funktioner, der vil vise, herunder hylder og deres kanter. Kan du overveje nogle dekorative støbning til kanterne. Glashylder med en lys over kan være meget attraktiv så godt.

Indrette og ren

Gøre en grundig rengøring af elementer til at gå ind i skabet. Smide nogen vare med en udløbsdato, der er gået. Smide elementer med bare en lille mængde tilbage. Overveje at donere eller smide ud af noget, som du ikke har brugt i mere end et år.

Smide alle slidte håndklæder eller gøre dem til klude. Splurge på nogle nice håndklæder. Det er nemmest hvis de er alle de samme farve, men du kunne få to farver og suppleant design. Eksperimentere på forskellige måder at smukt arrangere dem. Folde dem i tredjedele betyder, at ingen skarpe kanter vises. Rullende og stabling dem kan også lave et flot arrangement.

Opbevaring hjælpemidler

Det er særlig vigtigt med dyb toiletter og med åben garderobe til at finde en attraktiv måde at gemme flere elementer inden for. Glidende hylder fungerer godt og er et kæmpe plus for de lavere områder. Frosted placeringer, klud containere og dekorative kurve alle gøre god opbevaring områder at skjule grimme elementer du holde i badeværelset.

Nogle virksomheder gøre opbevaring varer til badeværelset. Også overveje skønhed levering butikker, som sælger mange opbevaring elementer, der ville passe ind i et badeværelse. Også overveje nyorientering reoler fra køkkenet og kontoret. For eksempel kan en reol til krydderier eller dåsemad ofte bruges til neglelak, lægemidler eller kosmetiske produkter.

Hvis du har børn, Husk at gemme alle lægemidler og rengøringsmateriel på øverste hylder, uden for deres rækkevidde. Sætte en kurv med badekar legetøj på gulvet eller på nederste hylde, hvor børn har let adgang til den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com