Designe et skab

February 27

Designe et skab

Der er to typer af closet design. Den første type er for tilsætning eller ombygning af et nyt skab i et rum med ingen skab eller en utilstrækkelig skab. Den anden type af closet design er placeringen af organisatoriske egenskaber hen til maksimere den anvendelige plads i skabet. Tilføjer et skab til et værelse kan forvandle et værelse til soveværelse, øjeblikkelig merværdi til huset. Tilføje closet organisation kan dramatisk forbedre funktionen af en eksisterende skab.

Instruktioner

Designe et skab

•Measure i rummet, hvor du ønsker at bygge et skab. Overføre målinger til 1/4-inch millimeterpapir. Trække i alle vinduer, døre og dør gynger, nicher og funktioner. Marker placeringen af sporskifter og forretninger samt Loftlamper. Bemærk placeringen af VVS, rør eller rør i det område, du kender. Trække i en lille mængde af de tilstødende rum til at give dig en forståelse af, hvordan skabet vil forholde sig til andre rum.

•Sæt gulvet planlægge på en tabel, og tape det ned. Dække planen med kalkerpapir. Ved hjælp af millimeterpapir som en guide, trække i placering og størrelse af skabet. Den indvendige dimensioner af skabet skal være på mindst 24 inches dyb fra indersiden af drywall. Bredde af skabet afhænger af den tilgængelige plads.

•Sketch i en skabet døren. Mindst er en enkelt dør mindst 24 inches lang. Dørudslaget bør være udadgående mod den nærmeste væg. Bemærk størrelsen af rummet, når døren åbnes. I små rum, kan en dørudslaget spise op værdifuld gulvplads, hvilket gør det sværere at placere andre møbler på værelset. Overvej en bifold dør, eller en dør, der glider ind i væggen.

•Sketch flere varianter på skabet. Overveje at låne plads fra et tilstødende værelse, når det er muligt. Bemærk hvis tilføjelsen af skabet vil kræve dig til at flytte elektriske ledninger. Det primære spørgsmål når man bygger et nyt skab er er om det vil gøre rum for lille.

Design skab arrangørerne

•Measure din eksisterende skab, og overføre målinger på millimeterpapir. Vis dørene, enhver windows og alle andre funktioner, der findes inde i skabet. Drage ikke i den eksisterende closet stangen og hylde. Bemærk din nøjagtige dimensioner.

•Tape skab planen på et bord, og tape kalkerpapir over tegningen. Beslutte, hvis du har et budget for brugerdefineret, semi-custom eller off-the-shelf skab, organisere systemer. En brugerdefineret closet er bygget fra bunden af en møbelsnedker, og vil være meget dyrt. En semi-custom er et skab system installeret af en closet system selskab. Det er billigere end et fuldt tilpasset system. En off-the-shelf system er købt i en hjem forbedring butik, og du installere det selv.

•Look på reference billeder af skabene du indkvartering. Undersøge de varer du rutinemæssigt gemme i dit skab og bestemme procentdelen af hver type af opbevaring du har brug for. Eksempel: du kan bære meget få lange kjoler, så du kræver kun 5 procent for lange kjoler, hængende shirts 20 procent, hængende bukser og nederdele 30 procent, foldede trøjer 25 pct. og 20 pct. for sko og tasker. Dette er lig med 100 procent af dit skab plads. Din precentages kan variere fra disse.

•Divide dit skab opbevaring baseret på dine procenter. Trække i din skuffe, hylde og sko og taske opbevaring først. Bruge dobbelt hængende stænger til skjorter og bukser. Brug den fulde højde af skabet. Give plads til at bevæge sig rundt inde i walk-in-garderobeskab. Lave flere skitser, og bruge brochurer fra en semi-custom selskab til at anslå kabinet og reoler standardstørrelser.

•Tag dine planer om at møbelsnedker, semi-custom closet virksomhed eller din lokale hjem forbedring butik, og arbejde med et skab planner på hver lokation til at løse eventuelle problemer med din closet design.

Tips & advarsler

  • De fleste semi-custom skab virksomheder har online designværktøjer, der gør at skabe muligt skabe endnu nemmere.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com