Designelementer i en 1930s stuehus køkken

March 23

Designelementer i en 1930s stuehus køkken

Depressionen fra 1930-erne forlod mange mennesker ludfattig og havde en enorm indflydelse på livsstil - og i forlængelse heraf--køkkener i Amerika. Byen og stuehus køkken designelementer fra 1930-erne var meget forskellige. Selv om elektricitet var kablet ind i mange by hjem i løbet af denne æra, var landlige bondehuse nogle af de sidste til at se denne moderne forbedring. Brændeovne, frost køleskabe, konservesfabrikker forsyninger, Hoosier kabinetter, Petroleum lamper og overdimensionerede køkkenvaske var fælles designelementer af 1930s bondegård.

Ice Box

Det var usandsynligt, at en 1930s stuehus køkkenet havde luksus af en elektrisk køleskab. Forgængeren var ice box, bygget af tre separate rum. Man afholdt en stor blok af is, en anden indkvarteret letfordærvelige fødevarer og det sidste rum var en spildbakkens, der opsamlet vand fra den smeltende is. Antikke is bokse eller reproduktioner tilføje autentiske karakter til 1930s farmhouse design.

Pie Safe

Pie pengeskabe var et væsentligt element i mange 1930s stuehus køkkener. Udformet som en rektangulær skab med to låger indarbejde metal gennemboret paneler, design tilladt frisk luft kan cirkulere i hele skabet. Ifølge Roy Beard, der boede i en 1930s Missouri stuehus som en ung dreng, blev køkken pie sikkert brugt til at afkøle hans mors hjemmelavede, friskbagt frugt tærter.

Hoosier kabinet

Hoosier kabinet historie kan spores tilbage til baker's kabinetter af 1800-tallet. Stuehus køkken i 1930-erne udnyttede den fritstående, multipurpose Hoosier kabinet. Øvre kabinet sektioner inkluderet placeringer til mel, sukker og andre tørre hæfteklammer. Mel bin kunne holde op til 50 lbs. mel og indarbejdet en mel sigten. Redskaber blev opbevaret i skuffer, mens hylder holdt retter, skåle og glas. En pull-out opskæring og wienerbrød bord var en nyttig funktion i bagning.

Tilbehør

Nem at rengøre Voksdug duge, støbt jern skillets, konserves krukker og klart retter givet væk i kasser af havregryn blev køkken drengeår erindringer om 1930s Missouri stuehus dweller, Roy Beard. Petroleum lamper lyser op den rustikke køkkenbord, hvor hjemmelavet mad, familien og samtalen var topprioriteter. Metal fad pander eller hvid gård dræn var andre designelementer karakteristisk for 1930s stuehus køkken.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com