Designer ideer til dekorere en stue med fladskærms-TV

December 13

Designer ideer til dekorere en stue med fladskærms-TV

Når du køber et fladskærms-TV, gør du en alvorlig og dyre investeringer. Simpelthen placere fjernsyn i samme område, hvor du har brugt din gamle fjernsyn virker ikke. Fladskærms-tv er designet til at nå ud til flere mennesker og fra flere vinkler, hvilket betyder, at elementer omkring stuen blokerer tv'et. Designer ideer til dekorere en stue med fladskærms-TV tilbyder måder at lave fjernsyn passer ind i rummets design.

Gøre det et knudepunkt

Du har brugt en stor mængde af penge på dit nye tv, så gør det omdrejningspunkt i rummet. Vises i fjernsynet i et centralt område af rummet og derefter kigge rundt, kontrol for noget, der blokerer for fjernsynet. Indstille tv'et på en underholdning kabinet eller konsol, der får tv flere fod fra jorden. Skjule højttalere, DVD afspillere, gaming konsoller og andet elektronisk tilbehør inde i kabinettet. Skjule disse elementer holder fokus på tv.

Blend det

Blending fladskærms-TV ind i det omgivende rum holder tv fra overvældende din stue. Opt for underholdning klædeskab eller antikke klædeskab der holder tv gemt uden for visningen. Når du er klar til at se TV, skal du blot åbne døre af kabinettet. Freshome bruger en idé hvor tv sidder over en eksisterende pejs i stuen. Sofaer og stole står over for hinanden, snarere end tv. Mens du stadig kan se TV fra sofaer, det holder fokus slukket fjernsyn og hjælper det blande ind i stuen.

Hængende illustrationer

Forvandle dit fladskærms-TV til et kunstværk til stuen. Find en gammel billedramme fra et loppemarked eller Genbrugsbutik og sørg for det er stor nok til helt omgiver fjernsyn. Mal rammen en neutral nuance som hvid eller sort, der fremhæver tv. Når du hænge tv på væggen, hænge den tomme ramme omkring tv. For at gøre en dramatisk erklæring, hænge indrammede sort og hvid udskriver ovenfor og på siderne af fjernsyn.

Arkitektoniske elementer

Oprette en plads inde i din stue lige for fladskærms-tv. Leje en professionel til at skære en cubbyhole i den ene væg for tv. Tillægge de fire sider af cubbyhole arkitektoniske elementer som gamle træ skinner og kroneformen. Det trækker øjet mod tv'et, mens du stadig holder med stil i rummet. Fjernsynet har en central beliggenhed, uden at gøre TV ser som det vigtigste element i stuen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com