Designideer for Teen soveværelse

July 28

Designideer for Teen soveværelse

Teenagere kan udtrykke deres individualitet gennem deres valg af soveværelse indretning. Deres input vil holde de mest vægt i beslutningen gør processen, men kompromiser kan være nødvendige afhængigt af reglerne i huset. For eksempel, ikke kan lejlighed beboere ofte drastisk ændre farven på væggene. Budgettet er en anden faktor, der kan hindre designs, men begge kan arbejdes rundt gennem kreative planlægning muligheder.

Farvevalg

Mulige farvevalg for teenagere ofte omfatter dramatiske kontraster som sort og hvid; neon farver; rød, hvid og blå; eller sort og rød. Et kompromis male én væg en chokerende farve, eller male bunden halvdelen af værelse en mørkere farve og forlader top neutral. Hvis du ikke kan male væggene, tilføje farver teen nyder gennem sengetøj valg, gardiner og tilbehør.

Opbevaring

Indarbejde nødvendige opbevaring i indretningen af en teen soveværelse. Oprette en mur af skabene for at holde tøj, skole leverancer, sporting udstyr eller et stereosystem. Stable hvid, åbent-front terninger, eller hænge dem tilfældigt på væggen for at holde små emner, bøger eller cd'er. Installere en høj hylde rundt i lokalet omkring en fod fra loftet for at holde en samling af trofæer eller udstoppede dyr, f.eks.

Møbler opdateringer

Ændre møbler uden at bruge en masse penge. Anvende en frakke af maling til barndommen stykker at opdatere typografien. Brug tavle maling på en kommode til at oprette en graffiti-ready stykke af møbler. Tilføje billig stykker, som ærtepose stole, en futon, papasan stol eller hængekøje.

Accenter

Stencil ord på væggen. Vælg sangen lyrics, et digt eller en favorit citat. Hænge ekstra store fiberboard bogstaver i forskellige stilarter til at stave deres navn langs væggen i løsesum notat stil. Anvende opslagstavlen fliser til en væg til en skiftende udstilling af noter og billeder. Bruge gamle sports T-shirts til at oprette en quilt eller gardiner til rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com