Designideer til at hæve kabinetter

August 25

At hæve dit køkken eller badeværelse frysere kan lette opbevaring på din ryg, at reducere behovet for at bøje sig over at nå dine ofte anvendte emner. At hæve underskabe betyder også at hæve bordplader, som kan være særlig nyttige med lav badeværelsesskabe, der gør vaske op en bogstavelig smerte. Overveje højden på alle i din familie, når du hæver kabinetter. Købe en robust men dekorative afføring, hvis det er nødvendigt, til at hjælpe børn at nå frem til de områder, de har brug for.

Flydende kabinetter

Ligesom dine overskabe i køkken, kan du vedhæfte underskabe på væggen. Altid vedhæfte dem direkte til væggen studs ved hjælp af hardware designet til at støtte den kabinet vægt. Hvis du planlægger at gemme tunge genstande i skabene, såsom store stykker af støbejern Køkkengrej, skal du muligvis konstruere yderligere understøtter. Opretholde den "flydende" udseende ved at tilføje trekantede seler denne vinkel fra den forreste kant af kabinetter ned til Mød muren, distribuere vægten tilbage til hvor kabinettet er forankret i stedet for at overlade det front-tung. Vedlægge seler i træ-vender, der matcher skabene for at give dem udseende af en vinklet nederste kant i stedet for afstivning. Brug denne metode, kan du justere kabinet højden for at opnå nogen ønskede for bordplade.

Firbenede enhed

Oprette en sammenhængende endnu dekorative look til din hævet frysere ved at placere dem på en ramme med benene på hver af de fire hjørner. Udskårne balustre arbejde godt for udgangen stillinger, mens du kan bruge malet 2 x 4 tommer tømmer med dekorative støbning tilføjet til rammen. Du skal blot oprette en rektangulær ramme fra det tømmer, der giver mulighed for kabinetter til at hvile trygt på dens øverste kant. Vedhæfte den bagerste ende af rammen til væggen studs langs dens længde, og derefter knytte den til baluster indlæg på hver af de fire hjørner, langs siderne. Balustre vil fungere som afstandsstykker mellem din hævet kabinetter og væggen eller andre elementer ved siden af skabene, så sørg for at du tager dette i betragtning ved beregningen af counter top længde.

Skjulte Storage

Hæve din frysere ved at sætte dem op på mindre kabinet enheder, der er halvt så dybt eller mindre end de vigtigste kabinetter. Dette skjuler de mindre kabinetter fra se på de fleste vinkler, især i et lille køkken, og giver dig mulighed for udseendet af hævet kabinetter samtidig tilbyder ekstra lagerplads. Bruge de lave kabinetter til lagring sjældent brugte varer, som gæst bad leverancer eller ferie indretning, da de ikke vil være let at adgang. Media kabinetter fungerer godt til dette formål, som de er kun et par inches dyb, tilbyder nogle støtte til dine overskabe uden at være påtrængende. Vælg vender og finish, der passe ind i væggen bag din frysere eller gulvet i stedet for de vigtigste kabinetter til at minimere synligheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com