Designideer til en Butler's Pantry

July 1

Designideer til en Butler's Pantry

Hvis du er på udkig efter en stilfuld måde at tilføje et strejf af klassisk elegance til dit hjem, du ikke lede længere end en specialdesignet butler's pantry. En ideel hjem funktion for folk, der elsker at underholde, en butler's pantry giver ekstra lagerplads til mad, køkkenmaskiner, stilk og fod og bar elementer. Design din egen butler's pantry til at matche dit køkken stil og behandle dine særlige opbevaringsbehov.

Beliggenhed

Før du begynder at designe din butler's pantry, skal du finde den bedste placering for det i dit hjem. Butler's pantries findes ofte langs væggene i overgangsperioden rum, såsom et gangen mellem et køkken og formel spisestue. En butler's pantry kan også være et helt rum knyttet til dit køkken og tilgængelige via en dør. Der er ingen fast regel diktere hvor dit spisekammer bør være, så længe det opfylder dine behov, når servering og opbevaring af fødevarer.

Stil

Stil er en afgørende overvejelse, når det kommer til at designe din butler's pantry. Det er vigtigt, at udseendet af pantry passer dit hjems samlede motiv. For eksempel, hvis dit hjem er traditionel stil, kan du vælge rige ahorn træ farve og granit bordplader. Hvis du foretrækker en mere moderne æstetisk, kan du vælge beton bordplader eller behændig, ensfarvet marmor materiale i stedet. For et land-inspirerede look, kan du vælge at ramme pantry med rulning detaljer eller bruge malet træ.

Opbevaring

Opbevaring din butler's pantry giver skal passe til dine behov. Design dit spisekammer at holde alle de elementer, du vil gemme. Hvis du planlægger at gemme køkkenmaskiner, omfatte reoler og kabinet, der kan rumme disse funktioner. En anden mulighed er at installere disse apparater direkte i pantry, selv. For eksempel, installere en blender for blandet drikkevarer i tælleren i pantry. Et andet fælles træk ved en butler's pantry er en vin køler, som giver temperatur-kontrolleret oplagring for at holde din vin frisk.

Funktioner

Brugerdefinerede funktioner vil hjælpe med at personliggøre din spisekammer. For eksempel, hvis du vil gemme din antikke vinglas samling, kan du hænge et vinglas rack nedenunder kabinet. Hvis du bruger din butler's pantry til store tørrede krydderier eller flasker af spiritus, kan en lazy Susan være et nyttigt redskab til at gøre mest muligt ud af din lagerplads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com