Designideer til en Tin Office-samlingen

August 13

Designideer til en Tin Office-samlingen

Tin er en af de ældste metaller, der anvendes af menneskeheden. Briten Peter Durand udviklet den første dåse til opbevaring af fødevarerne i 1810. Tin blev hurtigt en fødevareindustrien korte for sikkert beskytter fødevarer, fra tun til Frugtkage. Mens fødevarer dåser kan fremstilles i flade-sølv-tone af grundlæggende tin, kan de også blive forskønnet med flere farver og indviklede mønstre. I begyndelsen af 1900-tallet var tin et populært materiale til legetøj, kunst raderinger, husgeråd og endda våben. Tin samlinger kan indarbejdes i en hjem eller kommerciel office som en del af den overordnede værelse design.

Tin Office-samlingen til organisering af forsyninger

Mange virksomheder, som værtinde, har brugt dåserne til mere end et århundrede sikkert holde fødeemner. Disse dåser kommer i mange former---firkantede, runde og firkantede. Tin containere kan være så lille som et par inches i diameter til over en fod i højde og bredde; popcorn dåser er et mønstereksempel på store dåser. En samling af vintage eller nye tin beholdere kan holde kontorartikler, såsom at skrive redskaber, papir klip, notesblokke, kvitteringer, elektronisk enhed snore, småpenge og elastikker.

Tematiske Tin Office-samlinger

Vintage tin legetøj kommer i en lang række typer. Mange virksomheder stadig producere tin legetøj. Tin legetøj kan indsamles af tema; biler eller tog eller cirkus tegn. En tin office samling af biler kan tilføje interesse for en auto forsikringsselskab kunde lobby. Vintage tin fly kan indarbejdes i væggen reoler på luftfart kontor. Tematiske tin office-samlinger kan også være lunefuld, afspejler en særlig interesse for en individuel---såsom karneval ride tin legetøj--- og har intet at gøre med karakteren af den virksomhed, som de vises.

Tin Office-samlingen som kunst

En samling af tin elementer kan være et konglomerat af kunst raderinger, dyr i zoologiske haver og tog. I stedet for utilitaristisk elementer, såsom frugt kage dåser, der kan bruges til opbevaring, kan en eklektisk samling af dåser grupperet og vises i et kontor som kunst. Med henblik på konstruktionen, kan de være grupperet efter dimensioner: to-dimensionelle raderinger hængt på en væg, tre-dimensionelle stykker i en skygge box på reoler, eller placeret i grupperinger på sofaen eller ende tabeller.

Tin Office samling med flere anvendelser

Kontorer kan sætte tin samlinger til flere anvendelser. I en kommerciel kontor, en samling af 8 1/2-inch diameter cirkulære værtinden frugt kage dåser kan stables og vises på brugerdefinerede reoler, og også kan anvendes til opbevaring af kontorartikler. I et hjem håndværk kontor, kan den samme samling af dåser vises mens lagring syning og håndværk supplies. Som med enhver form for indsamling, tin Samleren først mener personlig interesse, så anerkendelser for en tin office-samlingen. Skal det bruges udelukkende som et dekorativt indslag i kontoret eller til opbevaring samt?


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com