Designideer til en traditionel Front værelse

March 24

Mange hjem har en post værelse når du først gå ind i huset, hvor du kan hænge jakker og hatte eller sko, eller forlade mail eller nøgler på en front tabel. Forreste værelser er også steder mennesker kan sidde og bruge tid på. Det mest vigtige ting at huske er, at front værelse er det første værelse alle vil se når ind i huset. Så det er vigtigt at designe det ligesom resten af huset for at give et godt første indtryk til besøgende.

Hvad afslører?

Andre værelser kan afsløres fra perspektivet af det forreste rum i huset, eller alt kan være lukket og skjult. Tænke over disse spørgsmål, når de overvejer, hvordan at designe din front værelse. Hvad ville nogen være i stand til at se ind, når de indtaster det forreste rum i huset? Vil stuen eller spiseområder ses? Eller bliver værelser mere lukkede fra besøgende, så huset for at blive afsløret langsomt? Dette afhænger også af den overordnede arkitektur og design af forsiden af dit hus. Hvis værelser er specielt divideret med vægge i huset, er det en god idé at lade besøgende, der har netop trådt for at se i visse værelser på indgangen niveau. Hvis værelser blander sammen i huset i et åbent område, kan så væggene omkring det forreste rum være en god ide, langsomt afslører resten af huset.

Glas Front værelser

Hvis forreste rum i huset er åben og har en masse lys, kan store plader af glas i front værelse være en stor, elegant design idé, når besøgende ankommer, de kan se ind i resten af huset, men ikke indtaste det direkte. De kan derefter blive vejledt i uanset værelser du ønsker dem guidet ind i, snarere end blot tillader dem at gå ind i stuen i huset. Det handler om en visse ubevidst præsentationen for folk, der besøger selve huset. Glas blander godt med trægulve og giver et meget moderne design. Du behøver ikke også at bekymre sig om at hænge noget på væggene.

På væggene

Til værelser, som har en faktiske forstuen og væggene i huset omkring dem, en indretning spørgsmålet dvæler: Hvad til at hænge på væggene? Dette vil være den første ting alle ser, når de går ind i huset. Er det et billede af dig og din ægtefælle og familie? Er det en fin kunstværk? Det bør være noget, der betyder meget for dig og repræsenterer din husstand i en unik måde. Der kan være flere billeder eller elementer på væggen, så godt, som at finde bare ét objekt repræsenterer din husstand kan være en smule vanskeligt. Det er, hvad du ønsker folk at se, når de indtaster; eller hvad du ønsker at se, når du vender tilbage til dit hus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com