Designideer til Family Home tegn

August 1

Designideer til Family Home tegn

Designe en familie hjem navn tegn ikke kun viser stolthed i din families arv, men kan hjælpe skelne dit hjem i tilfælde af en nødsituation, såsom en brand. Selvom der er mange ideer til hjem tegn, skal de omfatte din familie navn og husnummer eller adresse.

Begynd danner din familie hjem design tegn idé ved hjælp af en blyant og et ark papir til at skitsere ideer eller en computer og design illustration software. Viden om designprincipper kan hjælpe, men er ikke nødvendige.

Design Tips

Læsbarheden er nøglen, når du designer din familie hjem tegn. Kontrasterende farver som lys på en mørk baggrund eller mørk tekst på en lys baggrund vil gøre din tegn skille sig ud.

Ideer

Brainstorming med din familie er en måde at få alle til at enes om type, stil og indhold af tegnet. Hvis din familie er stor, skal du vælge to ideer og afstemningen om design de kan lide bedst.

Hvem du er

En familie hjem tegn bør tilbyde ideer til at identificere din familie. Hvis du har en hobby, at mange af dine familiemedlemmer nyde, såsom fiskeri, er sejlads, eller havearbejde, design et tegn relateret til denne hobby. For eksempel, kunne en familie, der går fiskeri designe et tegn på en fisk med dit efternavn på fiskene og bruge en sværvægter fiskestang til at suspendere tegnet. En sejlads familie kunne designe et skib hjul til tegn base eller har tegnet skåret i form af en båd. Gartnere kan basere tegnet på naturen, såsom en træfigur eller en udskåret blomst med familiemedlem navne på kronblade.

Tone

Familie hjem tegn kan tage en alvorlig tone, såsom "The Smiths" eller "Rogers familien." Humoristisk eller muntre tegn kunne omfatte: "Camp Stewart," "Jones Garden" eller "Wesson Zoo."

Materialer

Tegn design materiale kan omfatte træ, aluminium eller fundne objekter som et stykke drivtømmer eller et gammelt stykke træ møbler, såsom en gyngestol sæde. Træ skilte kan males, træ-brændt, graveret eller bejdset. Bore to huller i bunden af aluminium skilte, så husnummeret eller andre oplysninger kan være fastgjort med "S" kroge, wire eller kæder. Aluminium skilte kan også udformes.

Display

Tegn er knyttet til stillinger, hang på en pæl eller fastgjort til hoveddøren, postkasse eller hus. Vedhæftet fil display kan fungere som en del af de vigtigste tema eller være en grundlæggende og ikke-beskrivende bøjle eller post.

Postkasser

Brug hvad du allerede har til at designe din familie hjem tegn. Postkassen kan være malet freestyle, stenciled eller du kan vælge et tema, bruge vinyl bogstaver og decals. Tegn butikker kan give vinyl grafik i mange temaer. Vinyl grafik vil rumme op til vejret i flere år. Søg på internettet efter foruddesignede skrift og grafik til at placere på din postkasse.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com