Designideer til forstuen i en 1960 Colonial datakommunikationsenheder hjem

May 8

Designideer til forstuen i en 1960 Colonial datakommunikationsenheder hjem

1960 datakommunikationsenheder hus med sin typiske lavere niveau garage, små, spredte windows og hoveddøren et klask i center har en belastning af opdatering potentiale. Tilføje bremse appel til din ældre colonial hjem med posten design, byder gæsterne velkommen og ophidser potentielle købere.

Fremspringende tag

Fra 1950 ' erne til i 1980 ' erne, mange forskudt plan hjem iført skodder, kedelig vinduer, vandret sidespor og en tabt forstuen, der lignede en eftertanke i bedste fald. Gøre dit hjem døråbning pop med sin egen fremspringende tagterrasse, der blander sig med din eksisterende rooflines. Tilføje et par statelige søjler, nogle sprøde rækværk og et frisk lag maling til trappe til en indbydende indgang. Gå colonial "afstand" og knus dit hus med en overdækket, wrap-around dæk. Når tid kommer, handel skodder for trim, og erstatte de gamle vinduer med nogle UV beskyttende versioner med dekorative inlays.

Glastag

Hvis du leder efter dramatisk flair, vil et smagfuldt indrammet og fuldt glastag kabinettet omkring den eksisterende døråbning give dig netop dette. Ligner en mini havestue eller solarium, en all-glass indgang tilbyder en lyse måde at imponere naboerne og ophold på colonial-design spor. Spare nogle penge på dette projekt af scouting ud nogen lokale bygning nedrivninger og købe en masse dejlig, gamle vinduer for en brøkdel af udgifterne til nye.

Dobbeltdøre

For de større skala hjem brug for en døråbning makeover, kan et par nye døre være den store billet. Hvis din colonial house sport den typiske hvide sidespor og sort trim, vil et par Rubin-rød eller smaragd-grøn, seks - eller otte-panelet dørene indgyde nogle liv i hjemmets udvendige facade. Vælg periode-inspirerede glas skær til leje i nogle lys og finde erklæring for øje hardware med et nik til dit hjems karakteristiske æra for harmoni. Når det er tid til at udskifte dine slidte skridt, udforske tanken om en kolonial-rige, mursten trappe.

Indrammet fokus

Arbejde med hvad du har. Du skal blot ramme din døråbning med ekstravagante moldings til at bringe den i fokus. Flanke døren med halv-bjælker indramning hele vejen ud til bredden på dit dørtrin. Toppen af døren med en nådig, arch støbning i klassisk colonial mode. Male alle disse afpuds i frisk hvid, men gå ikke glip af din chance for at forstærke trappen; Vælg en uventet maling farve, der "går" med hjem, men trækker øjet, såsom maroon på en beige hus eller turkis mod en hvid hjem. En frakke af fed sort maling på døren kunne være den sidste tilføjelse til gøre en grand indgangen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com