Designideer til gæst soveværelser

March 23

Designideer til gæst soveværelser

Gæst soveværelser er et sted, hvor du ønsker dine venner og familie til at føle sig forkælet. Når du er færdig med at dekorere dit værelse, bo i rummet selv for en nat, at prøve det af.

Møbler

Sætte en queen size seng på værelset, så dine gæster kan sprawl. Sætte en slip-dækket stol i hjørnet med en matchende fodskammel, og bruge værelse-mørkfarvning gardiner, så de kan nemt sove. Sted sideborde og sammenholdelse små lamper på enten side af sengen til at skabe en følelse af balance. Sørg for der er en kiste af skuffer, hvor gæsterne kan opbevare deres tøj, med et spejl over det.

Tone i Tone

Male rummet i beroligende, neutrale farver. Gøre det særlige ved at sætte molding i en anden nuance. For eksempel, hvis du har malet værelset en blød nuance af honning, male din støbning i en creme skygge eller bland grundfarven malingen med en lille mængde af hvid maling, og male støbning med der. Sætte støbning nær loftet, omkring to fødder væk. Male loftet og resterende øverste del af væggene i samme farve som din støbning.

Sengelinned

Sengen bør se som indbydende som muligt. Start med en støv flæse i en skygge der matcher loft maling. Vælg en fluffy dyne og dække det med en lidt mørkere tone end støv pjuske stof. Tilføje masser af bløde puder. Bruge høje trådantal sengetøj, den ultimative forkælelse touch.

Toile tapet

Hvis du vil hellere ikke male og elsker det brede udvalg af tapet mønstre på markedet, vælge noget opløftende og ikke alt for kræsen. Find papir med en cool lys blå eller blege mynte baggrund. Fransk land toiles kan være beroligende, hvis de er i lyse nuancer. Kombiner det med dækkende farver i samme nuance for sengelinned.

Tilbehør

Placer friske blomster på tabellen side. Stak friske håndklæder og vaskeklude i et almindeligt syn ved foden af sengen. Har en samling af indpakket, duftende sæber i en glasskål i tabellen side. Sætte noget interessant at læse i rum, som en samling af de seneste udsmykning eller ferierende magasiner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com