Designideer til Hip soveværelser uden at det koster penge

June 4

Designideer til Hip soveværelser uden at det koster penge

Fra tid til anden giver dit soveværelse et nyt look opdaterer pladsen og kan endda hjælpe dig føle sig revitaliseret. Men udgifterne til istandsættelse kan undertiden efterlade dig med en gammel, utidssvarende kig fordi dit budget ikke kan rumme et redesign projekt. Heldigvis kan du finde måder at give dit soveværelse en hofte nye ser uden at bruge en skilling. Du kan blive overrasket over, hvor anderledes dit soveværelse kan ser hvis du tage emner, du allerede har og finde en ny måde at bruge dem i rummet.

Forenkle møbler og tilbehør

Tilføjelse af elementer i dit soveværelse kræver penge, men at fjerne dem koster ikke noget. For at give dit soveværelse en hofte, moderne udseende, møbler med rene linjer og minimal tingeltangel er dine bedste muligheder. Hvis din seng er udstyret en udsmykkede hovedgærde, fjerne footboard eller baldakin, disse elementer giver rammen en slank, strømlinet look. Holde din kommode, Natborde og hylder fri for rod ved at fjerne overskydende tingeltangel. I stedet fremhæve én eller to farverige stykker for at fut rummet samtidig dens udseende, ren og enkel.

Omarrangere møbler

En anden nem måde at give dit soveværelse et moderne look uden at bruge en skilling er at omarrangere møblerne på uventede måder. I stedet for at placere din seng i en traditionel stedet mod en væg, sæt den på en diagonal i et hjørne af rummet. Du kan også placere en open-stil reol fra væggen for at fungere som en rumdeler at adskille opholdsområdet fra sengen. Hvis du har et større soveværelse, prøv at placere din forfængelighed væk fra væggen for at skabe et påklædningsværelse føler.

Give familiebilleder et nyt udseende

Hvis dit soveværelse vægge er dekoreret med familie billeder, give dem en slanke, moderne makeover ved at dreje dem sorte og hvide. Sort og hvid billeder har en mere kunstnerisk føler, og straks tilføje en hip look til dine vægge. Du kan nemt konvertere digitale fotos gemt på din computer til sort og hvid med dine fotoredigering software. Men har du kun papirkopier af dine fotos, gøre sort / hvide fotokopier og læg dem tilbage i din oprindelige rammer. I stedet for afstand ud dine fotos jævnt på væggen, forsøge at skabe usædvanlige grupperinger med ulige numre og figurer til en moderne, kunst galleri føler.

Genbruge tørklæder

Hvis du vil føje en hofte, farverige look til soveværelse vinduer er dækket med almindelig blinds, kan du prøve at raiding dit skab. Kigge efter lyse silke tørklæder i farver der matcher resten af værelsets indretning, og sikre dem til toppen af vinduerne til at tjene som kapper. Du kan bruge tørklæder, der har fed mønstre eller fold to tørklæder sammen til en lagdelt udseende. Hvis du har fed kostume smykker, som du ikke længere bære, såsom halskæder, Brocher og øreringe, kan du også bruge dem til at pynte dine kapper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com