Designideer til kønsneutral børnehave & Guest Room

July 2

Mange fordele kommer med at designe en kønsneutral børnehave og gæsteværelse. Du kan dekorere Gartneriet, før din baby ankommer samtidig holde køn en overraskelse. Både mandlige og kvindelige gæster vil føle sig godt tilpas i et værelse, der er neutrale og ikke fokuseret mod det modsatte køn. Du behøver ikke at indrette børneværelset, hvis du beslutter dig at have en anden baby, og du kan nemt accessorize begge værelser med flere kønsspecifikke elementer, når du kender kønnet på din nye ankomst eller gæst.

Farver

Vælg to neutrale farver til rummet. Bruge én farve til væggene og en anden til at indarbejde sengetøj, møbler og kunst. Vælg lyse farver, der skaber en afslappet og rolig stemning for babyer og gæster. Neutrale farver inkluderer hvid, sten, sand, beige, brun, gul, grøn, orange og grå. Blå traditionelt er forbundet med den mandlige køn men kan bruges i en kønsneutral nursery room, hvis en anden neutral farve bruges til møbler og indretning. Pink er stadig tæt forbundet med at være feminin og derfor bør undgås. Gul skaber en lys og frisk føler mens hvid giver en illusion af rum til små værelser. Skabe et varmt udseende ved hjælp af en blanding af beige, brun eller orange.

Temaer

Dekorere en planteskole eller gæst værelse omkring en neutral tema. Nogle temaer for planteskoler omfatter dyr, fugle, fisk, alfabet, tal, børnerim og historier, børns film og bamser. Nogle eksempler på neutral temaer for en gæst soveværelse er stranden, tropiske og land. Male vægmalerier af temaet eller vælge tapet med et mønster, der svarer til det. Bruge tilbehør, som tøjdyr, indrammede malerier, eksotiske planter, skaller og småsten.

Møbler og tilbehør

Kigge efter møbler, der er fremstillet af naturligt udseende træ, vidjer eller bambus til at forbedre rummets kønsneutral tema. Bruge trægulve, eller laminat dem og accessorize med et tæppe i din sekundære farve. Alternativt, tæppe værelse for at øge varme og lyd isolering. Accessorize med lamper, garderobeskabe og sengeborde der er enkel og der er udviklet til begge køn.

Sengetøj og gardiner

Holde sengetøj mønstre simpel. Holde sig væk fra feminine mønstre, såsom florals. Striber, firkanter og cirkler er lige så appellerer til begge køn. Vælg sengetøj, der supplerer tema; for eksempel, bruge strøelse med en bamse mønster, hvis der er temaet for din børnehave. Lag strøelse på værelset med en dyne og puder til at tilføje interesse for almindeligt strøelse. Prøv at holde sig væk fra stykker, som omfatter ting som flæser, pailletter og perler. Matche gardinerne til rummets vigtigste farve, og holde mønsteret enkle. Vælg blok farve gardiner eller dem med striber til aflang vinduet og øge udseendet af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com