Designideer til lille huse

September 5

Der er ting du kan gøre for at værelserne på et lille hus synes større, såsom at vælge lyse farver eller små prints, ved hjælp af opgave og omgivende belysning, og at give en illusion af højde med lodrette striber. Ved at begrænse brugen af tilbehør, at vælge praktiske møbler stykker og holde tingene pæn og organiseret, finder du at designe for et lille hus ikke er alt for svært.

Soveværelser

Hvis din lille soveværelse ikke har plads til to sengeborde, kan du dekorere asymmetrisk med en tabel på den ene side og en gulvlampe på den anden. Hvis du vil have noget med mere symmetri, men du ikke har plads til en bordlampe på begge sider af sengen, bruge en væg sconce på begge sider. Hvis pladsen tillader, designe dit værelse med et funktionelt stykke af møbler, såsom en opbevaring bænk eller stammen ved foden af sengen. Hvis det er muligt bruge skydedøre til dit skab.

Stue og spisestue

I et lille hus er stue og spisestue ofte ét rum. Arrangere siddepladser i stuen for at designe et rum, der løber fra det ene område til næste, så det ikke blokere vejen til spisestuen. Du bør kunne gå lige ind i spisestuen uden at skulle gå rundt en sofaen f.eks. Ligeledes, ikke bruge en rumdeler som et panel skærm. Vælg stue møbler, der tjener et dobbelt formål såsom opbevaring osmannerne, cube opbevaringskasser som borde og sideborde og et sofabord med hylder. Et rundt spisebord lader du plads til flere personer fordi det ikke har hjørner; Du kan også bruge en rektangulær, udvides bordet.

Køkken

Skabe mere plads i dit køkken ved at designe med indbyggede hårde hvidevarer som en indbygget ovn og mikroovn. En roll-out pantry er et rum saver, fordi det tillader dig at gemme elementer lodret op til mindst 5 fødder. En pull-out counter eller tabel er et rum saver i køkkenet. Under hylden Lagerreoler, under hylden skrue kroge, stabling hylder, differentieret hylder, skab dør låg stativer, monteret spice stativer og overdreven kabinet opbevaring kurve alle funktion at holde tingene organiseret og sparer plads.

Badeværelse

I stedet for et stort badeværelse forfængelighed, der optager værdifuld plads, opt nemlig en piedestal eller vægmonteret vask i stedet. Over vasken, skal du installere en stor, frameless spejl på tværs af hele væggen for at give en illusion af dybde. I stedet for badekar gør brusekabine med glas eller akryl døre badeværelset synes mere rummelige. Bruge gulv-til-loft kabinetter ikke kun for mere lagerplads, men også til at tilføje højden til badeværelset. Over-the-toilet hylder og en træ dekorative stigen til at hænge håndklæder er pladsbesparende opbevaringsløsninger i badeværelset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com