Designideer til lille soveværelser med trekantede lofter

December 26

Designideer til lille soveværelser med trekantede lofter

Værelser med trekantet eller skrå lofter kan præsentere en design udfordring for nogle boligejere. De skrå lofter typisk gøre en plads synes mindre og kan begrænse møbler og maling valg. En bonus værelse over en garage viser almindeligt en trekantet loft, som gør loftsværelser. Rum med skrå lofter er ofte brugt som soveværelser, værelser, kontorer eller badeværelser.

Maling

Maling farver i værelser med skrå lofter skal være let at gøre rummet synes mere åben. Monotone farver fra gulv til loft gøre det trekantede loft føles som en del af væggene. En anden mulighed er at male loftet hvide og væggene en anden lyse, neutrale skygge. Hvis boligejer ønsker at tilføje en kontrasterende farve, kan han male den højeste vægge til at skille sig ud. Den kontrasterende farve vil trække øjet opad til den højeste del af rummet, hvilket gør det virke mere rummelige.

Smart opbevaring

Reoler kan være en vanskelig opgave i ulige-formet rum. Hvis et værelse loftet er meget skrå, spildplads forlader den ene væg så kort, den kan ikke bruges ved siden af traditionelle møbler, stabelbare opbevaring eller reoler kan gøre mest muligt ud af dette ellers. Måske kun en eller to enheder kan blive stablet på den korte væg, men det tjener et formål og lader andre, højere dele af rummet åben for større møbler. I en anden mulighed, kan stabelbare cube reoler blive stablet mod en høj mur, og arrangeret, så de er lige på den ene side og i en trappe-trin design langs hældningen på loftet.

Baldakinen effekt

I et soveværelse eller gæst værelse, kan det skrånende loft tjene som en baldakin af sengen. Sengen bør skubbet ind i et hjørne af rummet, således at den lange side af sengen er langs væggen med det skrånende loft. Opstil et gardin eller bed canopy stof med de to ydre kanter af sengen. Vedhæft den til de skrå afsnit, så der er fald i en glat, ren linje fra loftet til bunden af sengen. Baldakinen effekt skaber en hyggelig soveplads og gør den trekantede loft funktionelle.

Vindue behandlinger

Værelser med trekantede lofter kan vises mørkere end lignende værelser med traditionelle lofter, fordi lyset fra vinduerne bliver afspejlet nedad. Nogen gardiner, forhæng eller nuancer skal kunne trækkes tilbage fra vinduet helt hen til maksimere mængden lys, der kommer ind i lokalet. Selv hvis et par inches på hver side af vinduet forbliver dækket, når gardinerne er åbne, mængden af lys tabt er mærkbar. Lys farvet eller letvægts stof vil gøre rummet synes lysere samt. Lange gardiner til at skabe et løft effekt på de høje mure.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com