Designideer til lurvet Chic stue

December 6

Designideer til lurvet Chic stue

Den lurvede chic udsmykning stil er populære, fordi det bringer en følelse af komfort og fortiden ind i dit hjem, mens du ser moderne og elegant på samme tid. Shabby chic dekorationer kombinere vintage elementer, antikviteter og Sparsommelighed butik fund. Med denne udsmykning stil, vil din dagligstue være afslappede og elegante alle på samme tid.

Møbler

Møbler er en af de vigtigste aspekter af din lurvet chic stue. Moderne, elegante møbler vil simpelthen ikke arbejde i en lurvet chic room. I stedet, spejder ud din lokale sparsommelighed butikker eller antikviteter butikker for en forvitret udseende sofabord, end tabeller eller Kina kabinet. Vælge noget, der har stor vintage linjer og derefter rense den, så det er perfekt til dit hjem. Hvis du ikke kan finde noget til din smag, skal du blot købe et nyt stykke af ufærdige møbler, der er i landlig stil. For at gøre møbler en smule mere lurvet, sætte nogle dings i det med en hammer. Dernæst male stykket af møbler. Male møbler hvidt, derefter oprette nogle skrammer på den med sandpapir. Du kan også gøre en cool effekt af maleri en frakke af hvide, så dækker hvidt med en anden farve, såsom lyseblå. Når du scuff op af møbler med sandpapir, skal du fjerne kun de blå maling, så hvidt viser gennem.

Maling

De farver, der oftest bruges i shabby chic udsmykning er bleg eller dæmpede. Undgå dybe navy blues eller lyse røde for denne stil af indretning. Vælg i stedet bløde gule, blues, greens, pink og cremet off-white. Bruge disse farver til din væg farver, tekstiler og tilbehør til at binde stilen sammen.

Vindue behandlinger

Der er flere måder at nærme dit vindue behandlinger, når du planlægger en lurvet chic stue. Vælg nogle off-white, lacy vintage gardiner for en elegant look. På den anden side skabe en gesims for dine vinduer af træ og derefter dække gesims med en pastel-farvet quilt eller vintage sengetøj. En flot shabby chic look til windows er at placere træ skodder malet som dine møbler over vinduerne. Du kan åbne og lukke skodder, som du ønsker.

Tilbehør

Afslut din lurvet chic stue med det rigtige tilbehør. Søgning efter uoverensstemmende antik eller vintage vaser på lokale sparsommelighed butikker eller antikviteter butikker. Fylde Vaserne med virkelige blomster eller tørrede blomster og placere dem rundt i lokalet. Vælg vintage lamper og opdatere dem ved at male dem fløde eller hvid. Dette er især vigtigt, hvis det endelige Kampprogram brassy farven, der plejede at være populære. Vælg gamle plader til en vægdekoration. Pladerne behøver ikke at matche, men bør være i de farver, der går med dit værelse. Hænge dem i en symmetrisk design på din væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com