Designideer til lyserøde vægge og en sort Valance

October 7

Lyserøde vægge kommer til live med accenter. Sorte kapper parret med lutter hvide gardiner, andre sort tilbehør og en kombination af tekstiler kan gøre lyserøde vægge pop. Vælg grafikbillede udskrives for kaster, puder, lampeskærme og andre tekstiler. Damask, polka prikker, florals, planteekstrakter og geometriske er alle passende valg for en pink og sorte soveværelse. Om du vælger vandmelon, fuchsia eller en anden nuance af lyserød, flere designmuligheder er tilgængelige.

Vandmelon

Male dit kontor vægge en dristig skyggen af vandmelon, og accessorize med sort. Vælg en moderne sort valance. Indstillinger omfatter en kasse læg, en stang lomme eller en ascot. Vælg en sort stof med nogle skær. Hvis du hænge valence med en blind eller et sæt af gardiner, skal du vælge en lysere nuance til at skabe nogle balance. Andre steder i rummet, tilføje udsmykkede billedrammer eller et spejl med en sort ramme og tekstiler med en sort trim eller mønster og tilføje pletter af pink og hvid til at oprette en sofistikerede paletten.

Fuchsia

Punktformet fuchsia vægge i et soveværelse med en sort valance, sammen med en sort sengehimmel seng. Brug den samme sort stof for valance og baldakin gardiner for at forene udseendet. En swag valance, en Sheffield valance eller en boxed læg valance fungerer godt her. Vælg et stof mønster som sorte og hvide striber, sølv og sort damask, sort med hvide eller lyserøde prikker eller en sort-stribet mønster med bands af pink og hvid.

Shell Pink

Tror Hollywood glam til omhæng og pink væg kombination for en spisestue. Har en brugerdefineret valance designet med en skinnende sort stof som satin eller knust silke. Har en sprudlende trim lavet med perler. Tilføje delikat sort accenter som en sort lysekrone med krystaller og perler. Male lister og trimme en skinnende sort piano finish. Overveje at genskabe vintage stole med sort og pink farve ordningen valgt til væggene og valance.

Knap der

Vælge den lyseste nuance af lyserød til en stue, og dekorere det med fed markeringsfarver. Vælg en valance supplement til indretningen af dit hjem. En idé er at vælge en grundlæggende sort bomuld og har det broderet med et mønster du kan gentage andre steder i rummet. Arabesk mønstre med bleg pink tråd kan binde vægfarven i valance. Tilføj smide puder i lyse blå toner med arabesque mønstre at gense tema i valance. Lag andre farver og mønstre ind i stuen til en tekstureret udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com