Designideer til maling farver for en kolonial soveværelse

September 8

Designideer til maling farver for en kolonial soveværelse

Troen på at indvendige af Colonial hjem var malet i afdæmpede nuancer af creme, sennep og olivengrøn har vist sig usand. Under restaurering af George Washington hjemme på Mount Vernon, blev dokumentation for brug af en meget lysere palet af farver fundet ved at fjerne lag af maling på vægge og træværk. Historikere fundet de samme farver i Thomas Jeffersons hjem. På grund af bekostning, var nogle intense maling farver bruger sparsomt på træværk og trim til accent de fælles væg farver hvid og creme.

Colonial maling farver

Maling pigmenter var meget dyre under kolonitiden, især en af de blå nuancer, som boligejere bruges som en sætning af rigdom og status. Historikere involveret i restaurering af boliger i Colonial Williamsburg og andre projekter har fundet, at blå, røde og levende nuancer af grøn var udbredt. I virkeligheden, George Washington hjemme på Mount Vernon havde en stuen malet i preussiske blue og blev accent med crimson forhæng og tæpper.

Soveværelser i hjem af velhavende colonials blev malet i intense nuancer af rød, blå eller grøn og med accent med farvestrålende bed belægninger, tæpper og gardiner, mener historikere. Mindre velstående hjem i kolonitiden blev malet i mere afdæmpede farver, ved hjælp af maling, der blev oprettet fra pigmenter findes i jord, planter og plantefrø. Colonials selv lavet maling med koaguleret mælk som en base og pigmenter at opnå farve. Disse malinger var dæmpede nuancer af creme og off-white. Maling lavet med de dyrere pigmenter blev brugt på møbler og trim.

Farve ideer

For at opnå et farveskema for et soveværelse minder om kolonitiden mindre hektisk og enklere gange, skal du bruge creme eller off-white på væggene. Accent træværket og trim med nuancer af blå eller grøn med grå undertoner. Tilføje stænk af lysere farver gennem puder og bed belægninger.

For en mere levende soveværelse ved hjælp af lysere farver, så brug en levende nuance af grøn eller blå vægge og fløde eller grå på træværket.

Male soveværelse vægge marineblå, trim med en klassisk skyggen af elfenben, og tilføje markeringsfarver hollandsk blå. Denne farvekombination fungerer godt i et soveværelse, der modtager et væld af naturligt lys.

Blande autentiske Colonial maling

Mælkebaserede maling blev brugt på koloniale møbler og træværk til at opnå en gennemsigtig finish. Gøre malingen ved at tilføje citronsaft for at skimme mælk og gør det muligt at koagulere natten over. Bland i pigmenter eller akryl kunstner maling, indtil den ønskede farve er opnået. Bruge maling inden for et par timer, da det vil ødelægge hurtigt. Den sure lugt forsvinder som malingen tørrer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com