Designideer til mexicanske fliser

December 9

Mexicanske eller spanske flise er markante fliser spænder fra jordet, terracotta Saltillo til smukt malede, håndlavede keramiske Mission og Talavera fliser. Hver af disse mexicanske flise sorter er præget af fællestræk af varme, farve og spansk charme, der vil til at lysne dit hjem, udendørs gårdhave, dæk eller swimmingpoolen.

Saltillo flise

Saltillo flise består af rå ler, håndlavede i varme, jordfarver gule og dybe appelsiner. Saltillo tilføjer varme og rustik charme til ethvert rum, men kan være særligt charmerende på udendørs terrasser. Saltillo også ser perfekt i rustik køkkener eller fransk landstil sunrooms, tilføje indslag af hyggelige varme og tekstur.

Saltillo flise har ulemper, men. Lavet til varme klimaer, vil Saltillo ikke udholde hårde vintre udendørs. Saltillo er også særligt porøse, så det er tilbøjelige til at revner og chipping hvis venstre uglaserede. Det kan også være vanskeligt at rengøre på grund af den porøse karakter og kan pletten let. Den bedste måde at administrere Saltillos ulemper er at forsegle flise med en porøs fugemasse, eller købe den pre forseglet. Svarende til trægulve, Saltillo skal være genforseglede lejlighedsvis, men denne proces vil lysne flisen og genoplive dit gulv.

Mission og Talavera flise

Mission og Talavera fliser er malede i lyse farver, dekorative keramik præget af iøjnefaldende design og varm, strålende farver. Mission fliser er håndlavede med marmor støv og Portland cement. Mission fliser er normalt købt i lille sæt og kan være en dyr løsning for en stor design eller plads. Talavera er hånd-malet keramiske fliser, der er glaseret, og fyret, og er typisk billigere end Mission fliser.

Begge malet flise design kan bruges i en række forskellige steder i dit hjem til at tilføje slående farve og varme. En lyse backsplash af blå og gule Mission flise kan øjeblikkeligt juble en kedelig køkken og rækker af farverige Talavera grænser op til et badeværelse eller brusebad charmerende omdanne rummet. Disse malede mexicanske fliser supplement enkle, naturlige materialer såsom strippet træ, Saltillo flise eller tekstureret gips. Når du udformer med lyse mexicanske flise, holde den supplere stil simpelt og overskueligt. Mexicanske flise accenter land, rustik indretning smukt, men kan også bruges til at forbedre et moderne værelse med velplacerede lyse ordninger.

Meget slidstærk, Mission og Talavera mexicanske flise kan også bruges til border swimmingpools udendørs, springvand og trin, at bringe entydigt hyggelige spanske charme til din udendørs beboelsesrum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com