Designideer til spanske Colonial køkkener

October 24

Spansk Colonial indretningen er en blanding af stilarter påvirket af ikke kun spanske kolonister, men de af de sydvestlige indianere. Undertiden er denne stil kendt som "mission" stil fordi det lignede kirker bygget i de sydvestlige stater. Traditionel spansk design er et middelhavsklima påvirket med farverne på aqua blue og varm solnedgang nuancer. Dette - kombineret med det rige landskab sydvest, rød rock og store vidder af terrakotta-farvede jord--gennemsyrer spanske Colonial indretning.

Gulve

Mursten eller fliser Gulvbelægning er mest populær i spansk indretning. Ofte gange murstenene er lagt på skæve vinkler for at gøre dem ser hånd færdig. Terra cotta fliser tilføje en lys rød eller gul grundfarve at bygge fra. Ifølge hjem Tips, Sautillo flise er traditionelle, og det kommer i mange former og størrelser. Ofte gange designere af en spansk koloniale køkken vil bruge brede planker af træ eller en blanding af fliser og træ. Farvestrålende Navaho tæpper er en perfekt accent til en spansk flisegulv.

Stuk

Glat puds eller gips vægge er en af rygbenet at spansk kolonistil på grund af deres lighed med adobe lavet af ler. Hvælvede døråbninger give varme til rummet og kan tilbyde en form for "framing" fra et rum til et andet. Stuk er malet i cremet nuancer, eller for en mere dramatisk look, kan du overveje gul, orange eller selv Middelhavets blå for en kolonial køkken. Accent væggene med mørk bejdset træ, der ser slidt med tiden.

Elegance

En spansk koloniale køkken kan være så elegant eller så afslappet som et begær. En hængende arrangement af kobber gryder over et flisebelagt ø fuld af blues, røde og gule farver kan gøre et køkken, afslappede og indbydende. Eller hvis du foretrækker en aura af elegance, kan du nedtone farverne og gå til cremet fliser, varm teksturer og mørke træsorter. Neutral-farvede gardiner med omfattende plumes kan til elegancen af et mellemrum og er traditionelle af den koloniale stil. Lyse håndmalede fliser i en traditionel indiansk design er den perfekte accent for et køkken backsplash.

Woods

Eg og Ponderosa pine er to populære woods bruges i spansk Colonial indretning. I New Mexico mange lofter har vigas, eller logs strippet af bark og lagt ind i loftet med gips mellem dem. Støtte bjælker forlod slidte tilføje til udseendet af den koloniale periode og mørk bejdset træ trim. En kombination af mørkt træ og jern ser fantastisk med farverne i spansk kolonistil.

Tilbehør

Bruge fritstående frysere i en spansk koloniale køkken; simpel utilitaristisk figurer er bedst. Metal accenter som kobber eller jern lamper ser hånd bearbejdede. Keramik er enorm med spansk Colonial dekoratører. Terra cotta retter, venstre naturlige eller malede i lyse farver er stor for mødet på toppen køkkenskabe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com