Designideer til tekstureret krydsfiner Panel lofter fra 1950erne

June 5

Designideer til tekstureret krydsfiner Panel lofter fra 1950erne

Decor fra 1950 ' erne, kendt som midten af århundredet moderne, er blevet trendy igen. Dog ser ikke alle levn fra denne periode straks chic i dag. For eksempel, kan tekstureret krydsfiner panel lofter fra 1950erne Se især dateret. Der er flere måder at forbedre eller skjule dem og bringe dit loft ind i det 21.

Male det

En af de enkleste måder at gøre nogen gamle loftet ser frisk igen er at anvende nogle maling. Tekstureret krydsfiner paneler kan nemt males ved hjælp af en tyk rulle eller sprøjte, som giver dig mulighed for grundigt frakke alle rillerne. Du vil sandsynligvis nødt til at anvende mindst to frakker af maling for at opnå en selv finish. Med hensyn til farve valg, hvid er altid et sikkert bet, men overveje en dæmpede grå eller beige, afhængigt af din udsmykning stil.

Installere træ Trim

En anden DIY-projekt, som kan langt forbedre udseendet af din krydsfiner panel loft er at installere ekstra træ trim mellem panelerne. Trim tilføjer dybde og detaljer og kan kigge enten rustik eller gamle verden, afhængigt af hvilken type af træ, som du vælger. Omhyggeligt måle dimensioner og skær trim til at passe. Negle det på plads, tilpasse med panel afslører. Slut af med en klar lak eller maling.

Dække med gipsvæg

Hvis du tørster et moderne look i dit hjem, kan det være tid blot at afskaffe disse dateret tekstureret loftspaneler. Gider ikke rippe dem ud; i stedet installere et tyndt lag af drywall over paneler for en jævn effekt. Brug 1/4-inch drywall paneler og skruer, og anvende en skimme coat at udjævne alle sømmene. Slut af med et par lag af hvid eller off-white maling.

Ændre ordningen belysning

For dem der ikke ønsker at gå i gang med en rodet projekt, måske er en opdatering til belysningen i rummet alle, der har behov for at opmærksomheden fra loftspaneler. Fjerne Loftlamper, som henleder opmærksomheden i retningen, og bruge sconces for at vaske væggene med lys. Opgave lamper giver fokus rundt i lokalet hvor det er nødvendigt, og oprette en blød stemning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com