Designideer til trappe slidbaner & Risers

June 24

Designideer til trappe slidbaner & Risers

Trapperummet er ofte overset som en del af et hjem indretning, på trods af at være blandt de mest brugte funktioner i hjemmet. I stedet for at ignorere denne struktur, skal du medtage den i den udsmykning ordningen ved at klæde op slidbaner og stødtrin. Puste nyt liv i en gammel trappe i en af mange måder at varierer i omkostninger og besvær. Hvis trappen er strukturelt lyd, vil en kosmetisk touch-up hjælpe polsk udseende og stil af hjemmet.

Tilføje en Runner

En runner er en lang, smal stykke tæppe ideel til brug på trappen. Da slidbaner af en trappe har tendens til at slides hurtigt på grund af høje mund trafik, er dette en forholdsvis billig måde at holde gulve i god stand længere og mindske risikoen for glide på fliser eller træ trapper. Stoffet vil tilføje en smule tekstur og farve til en almindelig trappe og den rigtige mønster eller farve vil støtte til at skabe en harmonisk stemning med nærliggende værelser stilarter.

Maling

Som ved væggene og andre dele af hjemmet, er en frakke af maling en billig måde at skabe et helt nyt look til en trappe. Male riser og træde de samme farve til en moderne design, eller riser hvid med en træ tonet slidbane til et mere traditionelt udseende. Et moderne alternativ er at vælge to farver, én til slidbanen og én for riser. Vælge forskellige nuancer fra den samme familie--en fed farve og en neutral eller to kontrasterende nuancer. Flere toner vil tilføje ekstra blikfang til trapperummet.

Stenciling

Stenciling er en måde at punch op en almindelig trappe ved at tilføje farve, tekstur og mønster til design. Der er en næsten ubegrænset udvalg af størrelser, stilarter og motiver til at passe næsten ethvert hjem udsmykning stil. De fleste hjem forbedring eller udsmykning butikker og en række af online sites tilbyder stencils for maleri på eksisterende risers eller slidbaner og vil indslag primært geometriske mønstre og abstrakt design. En alternativ mulighed, hvilket giver en mere tilpassede udseende til design, er at købe prestenciled gulve til brug på trappen. Denne indstilling typisk har en højere prisseddel og kræver fjernelse og udskiftning af eksisterende gulvbelægning.

Stempling

Gummi stempler vil producere en ligner en stencil, men har et bredere udvalg af former og designs at vælge imellem. For hovedtrappe, holde det simpelt med en blomst eller bladmønster, nogle pawprints eller et andet design, der passer familien og indretningen. For trapper, der fører til kælderen eller loftet legerum, vælge noget lidt mere børnevenligt--insekter, dinosaurer, blomster, er bier og sommerfugle i lyse farver ideelle. Stempling er en lettere metode end stenciling, ideel til at få yngre familiemedlemmer involveret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com