Designideer til Vinyl fliser

July 10

Designideer til Vinyl fliser

Det kan være overraskende, at en af de første registrerede anvendelser af gummi gulvbelægning var i 1100-tallet i Europa; men denne stil faldt i unåde i 1600-tallet. Senere, linoleum fik sin debut i 1840 ' erne, med det første anlæg til fremstilling linoleum optræder i Skotland i 1860-erne. Når vinylgulve blev opfundet efter anden verdenskrig, blev det hurtigt mere populær end linoleum, forbedring over tid, indtil det blev mere holdbare og lettere at vedligeholde. Når du installerer vinyl fliser, er der flere designideer, som du kan bruge til at forskønne dit hjem.

Faux stil Vinyl fliser

Måske du har altid ønsket en træ eller sten gulvet i dit hjem, men havde ikke råd til en. Vinyl fliser har forbedret så meget i deres deign og styling, der er nogle, der ser ud som forskellige former for sten, herunder marmor eller granit. Der er også vinyl fliser tilgængelige, der ligner hårdttræ eller endda parketgulve. For betydeligt mindre end på bekostning af sten eller træ, kan du have vinyl fliser, der bare ligner dem.

Grænser

Én metode til æglæggende vinyl fliser er at oprette en kant af kontrasterende farver. For midten eller det meste af gulvet, kunne du have en ensfarvet vinyl fliser og derefter oprette en kontrast kant med forskelligt farvede eller mønstrede fliser.

Mønstre

Frank Furness lavet en metode af æglæggende gummi fliser i iøjnefaldende geometriske mønstre i 1894. Du kan anvende sin metode og gøre det samme med din vinyl gulvfliser. Mønstre skal ikke bare være geometriske; Hvis du foretrækker, kan du oprette dine egne mønstre, herunder tilfældige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com