Designkarakteristika for en ADA badeværelse

October 12

Siden 1990 vedtagelsen af amerikanere med handicap Act (ADA), har mange steder haft til at gøre deres faciliteter ADA-kompatibel. En af de vigtigste områder, der skal ses på er badeværelset. Loven kræver, at alle badeværelser er ADA-kompatibel og brugbart for mennesker med handicap.

Clearance retningslinjer

En ADA toilettet skal kunne rumme en person i en kørestol. Der kræves et minimum af en 5-mund diameter klart plads for kørestolsbrugere at vende rundt i, så godt som en 30-tommer-af-48-tommer klart plads under vasken, så at en kørestol kan opløfte til det. Også mindst én stall hvis ikke mere er forpligtet til at være tilgængelige for en person i en kørestol.

Grab Bar krav.

Et must-have for en ADA badeværelse er grab barer. To grab barer er forpligtet omkring toilettet: en på bagsiden væg er 36 inches i længde med midterlinjen af toilettet er 12 inches fra væggen, den anden langs dæksiden på toilettet, 42 inches i længden og placeret 12 inches fra hjørnet. Begge Gribehåndtag bør være et minimum på 1 1/4 inches i diameter og højst 2 inches i diameter.

Spejle

Et andet must-have for en ADA-kompatibel toilettet er et spejl. Hvert badeværelse har mindst en og en ADA badeværelse har at have en, der opfylder følgende krav: dens nederste kant bør ikke være højere end 40 inches over færdig gulv. Mange gange den bedste løsning for en ADA badeværelse er at have en fuld længde spejl, fordi alle kan bruge den.

Toiletpapir holdere

Toiletpapir indehavere skal være den slags, der ikke har en kontrolleret leverance. Foldet væv dispensere anbefales ikke, fordi de kræver en finger-klemme kontrolelement, der ikke ses som universelt tilgængelige for mennesker med handicap. Toiletpapir indehavere er monteret mere end 36 inches fra bagvæggen, og de skal være centreret på 19 inches over færdig gulv.

Affald beholdere

Et andet nødvendigt element for en toilettet er affald beholdere. En affaldsbeholder ADA-adgang har de affald beholdere en åbning mellem 15 inches og 48 inches over færdig gulv. Dette giver mulighed for kørestole til enten trække frem foran det eller opnå det fra siden. Affald beholdere og dertil bør ikke rager mere end 4 inches fra væggen, så at det ikke bliver en fare for blinde eller forstyrre nogen klar pladskravene foran dræn eller gangene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com