Designregler for maleri striber på vægge

May 29

Designregler for maleri striber på vægge

Selv om der er ingen specifikke regler for maleri striber på væggene, kan du følge nogle vigtige retningslinjer. At vide nogle nyttige retningslinjer for maleri striber på væggene vil tillade dig at opnå den bedste look i dit værelse - et look, der er ikke blot stilfuld men glædeligt på øjne. Hvis du hælder mod udsmykning med striber, være sikker på, at hver ansøgning er relevante for hvad du prøver at opnå.

Lodrette striber

Maling lodrette striber på væggene til at gøre et rum med lavt til loftet vises højere. Dette sker fordi lodrette striber bringe øjnene opad, således at skabe illusionen af højden i rummet. Lodrette striber giver struktur til en anden måde uformelige værelse. Selv om dens virkninger fungerer bedst i rum med lavt til loftet, kan du male et værelse, der allerede har højt til loftet med lodrette striber samt.

Vandrette striber

Vandrette striber på vægge gør et rum synes mere rummelige. Maleri horisontale striber i et rum giver en illusion af et større og bredere rum fordi striberne aflang rummet. Selv om dens virkninger fungerer bedst i mindre rum, kan du male vandrette striber, et alternativ til lodrette striber på væggene i et stort rum samt.

Størrelser af striber

Særlige regler for størrelsen af striber eksisterer ikke. Med andre ord, er der ingen rigtige eller forkerte størrelser for maleri striber. Lodrette striber er dog mere visuelt tiltalende, når de er malet omkring 6 inches lang, og vandrette striber er mere visuelt tiltalende, når de er malet omkring en bred mund. Bemærk at bredere striber ser mere afslappet end smalle striber og at smalle striber ser alt for travlt når brugt rundt i hele lokalet. Det er derfor bedst at bruge smalle striber som en accent, som på en væg eller en mindre væg. Selvom du kan male striber i forskellige bredder på væggene, anses maleri striber af lig bredder på væggene en klassisk design.

Farver af striber

De farver, du vælger for maleri striber på dine vægge er vigtigt. Den bedste måde at oprette en farvekombination, der er behagelig for øjnene er ved at vælge farver baseret på grundlæggende farveskemaer. Nogle af disse farveskemaer omfatter brug af komplementære farver eller en kombination af monokromatiske farver. Holde kommentar at ligesom lodrette og vandrette striber kan give en illusion af højde og plads, så gør farver. Mørke farver kan gøre et rum føler hyggeligere, og mindre og lettere farver kan gøre et rum ser mere indbydende og større.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com