Dessert tabel udsmykning idéer

August 19

Dessert tabel udsmykning idéer

Udsmykning en dessert tabel betyder ikke binde en ballon til hvert hjørne, eller ved at vælge et tema dug. Udsmykning en dessert tabel betyder at skabe en ordentlig layout, du vælger et farveskema og færdiggøre det med tilbehør, som ikke overbelaster men i stedet vil komplimentere dessert tilbud. Mens disse ting ikke er svært at gøre, vil det tage nogen tid og planlægger at gøre dem korrekt. I sidste ende, vil du have en dessert tabel, der ser så lækker gæsterne ønsker at komme tilbage til sekunder!

Sætte scenen

Den første ting du skal gøre er oprette forskellige højder på tabellen dessert. Hvis alt er lagt ud i samme højde, giver det indtryk af en bage salg i stedet for en elegant dessertbuffet. Der er flere forskellige måder at gøre dette. Hvis du har en stor nok dug, placere elementer under det at skabe forskellige højder. Korte, runde skåle vendt op og ned arbejde godt, langs med kage pander. Arrangere både runde og firkantede eller rektangulære objekter og dække dem alle med dugen. Du vil ende med platforme af varierende højder og figurer som kan du arrangere din desserter.

En anden måde at skabe forskellige højder er at sætte dekorative elementer oven på dugen til brug som piedestaler. Wrap en boks i smuk papir og placere den på bordet, eller Køb et 3-lags cookie bakke for at tilføje højden til midten af indstillingen. Wrap mursten i klud servietter og bruge dem som "ben" til at holde en bakke med mad.

Vælge dine farver

Det næste skridt er at vælge dine farver. Du vil dine farver til at komplimentere mad, ikke overvælde det. En populær kombination for dessert tabeller er sort, hvid og sølv. Dette er fordi mange desserter har en masse af sort og hvid i dem (repræsenteret af chokolade og creme). Desuden giver en sort-hvid tema elementer såsom kirsebær eller jordbær til virkelig pop ud på en fantastisk måde. De sølv vil tilføjer elegance, og en eller to flot sølv pladerne kan vise dessert elementer.

Tilføj tilbehør

Lægge dessert bakker og beholdere på bordet. Dette vil give dig en idé om hvor meget plads du har tilbage til tilbehør. Sølv taper lyseholdere låne elegance uden at optage for meget plads. En krystal vase fyldt med en stram buket blomster, er altid smukke. Men brug ikke blomster, der har en stærk duft, da dette vil overvælde mad. Derudover ikke brug en for farverig buket blomster, som dette vil også distrahere fra maden. Vælg i stedet en stor buket af kun en eller to typer af blomster, i én farve. Endelig, skabe elegant placecards til at mærke hver enkelt fødeemne. Bruge karton og en sølv pen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com