Det bedste klima for buske

January 8

Det bedste klima for buske

Det bedste klima for buske er dit klima. Blandt hundredvis af buske findes, er der nogle for hver lokation. Men er ikke alle buske egnet til ethvert klima. Den største mangfoldighed af buske kan vokse i områder med få ekstremer i temperatur. Varme somre og kolde vintre er ikke en hindring for de fleste buske. Uanset hvad din geografiske placering, kan du finde mange buske at tilføje farve, tekstur og beskyttelse af personlige oplysninger til din landskab.

Zoner

USA Department of Agricultures hårdførhed er et værktøj til at bestemme det bedste klima til buske. Kortet er almindeligt brugt og baseret på årtiers vejr-mapping forskning. Landet er opdelt i 11 zoner efter gennemsnitlige høj og lav temperatur og første og sidste gennemsnitlige frost datoer. Du kan tjekke kortet for at finde ud af antallet af din zone og plante buske, som planteskoler anbefaler for hver busk.

At vælge

Hvis du ønsker at dyrke en bestemt busk gøre lidt forskning på det bedste klima for at busk. Tag et kig rundt og se om nogen af naboerne har busk i deres værfter. Tjek med et lokalt havearbejde klub om de bedste buske for dit område. En plante kan være levedygtig i din zone, men det betyder ikke, det er bedst der. Nogle buske kan trives i flere zoner men vil opføre sig forskelligt i hver. Azalea i de nordlige områder kan vokse til næppe Knæhøje mens i det sydlige zoner kan de blive enorme.

Ekstremer

Klima med ekstreme vejr er ikke bedst til buske. Kun nogle få overlever i de koldeste klimaer. Den arktiske willow og snowbed willow er to buske, der kan håndtere selv den kølige zone 1. I de meget hotteste klimaer i zone kan 9 du vokse banksia rose, julestjerne og koral anlæg bl.a. Lokale gartnerier sælger normalt kun buske egnet til det lokale klima.

Indfødte

Når du vil være sikker på en plante kan trives i din klima, gøre nogle forskning om buske hjemmehørende i dit område. County udvidelse kontorer har ofte poster af native flora. Hvis du bor i den sydvestlige del, kan du plante den indfødte Texas ranger, en busk komfortable i ørken varme og tørre betingelser. I øst, plante den indfødte sorte chokeberry eller St. John's urt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com