Det bedste stof til stolebetræk

August 8

Det bedste stof til stolebetræk

God kvalitetsmøbler er dyrt men vil vare du mange år hvis du tager ordentlig pleje af det. Selv de bedste kvalitet varer, dog kan vise tegn på slid og ælde, så at inddrive en stol vil give det en ny leasingkontrakt om liv og bringe den tilbage op til dato.

Funktionalitet

Beslutte, om du har brug for stolen skal bruges regelmæssigt eller hvis det er mere et dekorativt stykke. En spisestuestol, der benyttes dagligt bliver nødt til at være, slidstærkt, let at aftørre ren og funktionelle, så en læder eller kunstlæder stof ville være ideelt. En smuk boudoir stol kan være sad på kun lejlighedsvis, så en lighter stof ville være fint.

Farve og stil

Vælg en farve, der arbejder med stolen. Chrome og blomstret stof arbejde sjældent sammen, mens traditionelle træ stole vil ser flot med en rig gobelin stof og læder eller silke. Look for tekstiler i en alder af stolen. Forskning hvad ville have været tilgængelig, når det blev gjort, og bruge lignende farvetoner eller mønstre. Med moderne møbler, være mere eventyrlysten og vælge en farve, du elsker og vil supplere dit værelse.

Typer af stof

Vælge dit stof til at passe med din livsstil og indretning. Næsten enhver stof kan bruges som en stol dække, så du måske nødt til at faktor i omkostningerne samt personlige smag. En faux ruskind er pletbestandigt, slidstærkt og meget billigere end en ægte ruskind, og et almindeligt stof vil normalt koste mindre end en stribe på grund af mønster stiklinger, men alle vil fungere godt.

Sikkerhedsspørgsmål

Vælg et stof, der er funktionel til rummet. En spisestuestol kan se fantastisk i en fluffy kunstskind men kunne være en brandfare i et køkken-diner. Check dette stof skal bruges i en offentlig eller barns værelse er brandhæmmende. Du kan også kigge efter antibakterielle stoffer, der er blevet forseglet og er lavet med vandfast materiale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com