Det bedste tidspunkt af året at frø græsplæne

October 26

Det bedste tidspunkt af året at frø græsplæne

Græsplæner, der ser sund i hele vækstsæsonen er normalt beplantet med en kombination af græs frøtyper. Det bedste tidspunkt af året at frø en græsplæne afhænger af typen af frø bruges og lokale klima forhold.

Cool sæson græs

En cool sæson græs, som Kentucky bluegrass, Svingel og flerårig rajgræs, vokser bedst i foråret og efteråret. Plante cool sæson græs i efteråret, således at rodsystemet har en chance for at få etableret før vinter frost; i foråret, vil græsset etableres godt nok til at overleve, hvis ikke trives, i løbet af sommeren.

Varme sæson græs

Bermuda græs, zoysia og St. Augustine betragtes varme sæson græsser. Varme - og tørke-resistent, vil de overleve sommermåneder da cool græsser begynder at se stresset. Plante varme sæson græsfrø fra foråret gennem tidlige efterår. Græsset bliver modne og rodsystemer vil blive etableret før græsset går hvilende i kølige temperaturer.

Klima

Plantning græsfrø i køligt vejr tillader frø i jorden med lidt eller ingen konkurrence fra invaderende ukrudt. Faldende plantning tillader frø til root før tunge frost hit. Plantning under en fugtig sæson vil støtte i spiring af græsfrø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com