Det bedste tidspunkt at befrugte et værft

October 25

Pleje af græsplæner betyder at sikre de korrekte produkter, herunder gødninger, er valgt og anvendt klogt. Enhver, der ønsker en frodig, grøn græsplæne skal sikre de ikke bare vælge den korrekte gødning, men gælder det under årets passende tid på den rette måde. At kende kravene i din værftet vil hjælpe afgøre den bedste metode til befrugtende en græsplæne og hjælpe med at holde sund.

Hvordan man vælger gødning

Tre elementer findes i gødning: kvælstof, som giver græs sin grønne farve; kalium, som bidrager til at styrke rødderne; og fosfor, som også virker på rodniveauet at styrke vækst.Ved hjælp af de relevante niveauer af disse elementer vil hjælpe en græsplæne naturligvis modstå tørke, slid og ælde, vejrliget, skadedyr og sygdomme.Før du køber gødning, finde ud af hvor meget af nogen af de tre næringsstoffer en græsplæne bør. En pH test vil afgøre, hvad en græsplæne kan mangle, og hjælpe guide husejere for den bedste kombination af gødning. Et nummer på gødning taske Angiver procentdelen af hvert næringsstof indeholdt. Procenterne er i følgende rækkefølge: nitrogen, fosfor og kalium. Eksempelvis numrene vil ligne indeværende: 30-10-10.Tager hensyn til tid af året, jordtype, type af græs og dets sundhed, klimaet og om græsplænen er ny eller etableret når købe gødning.

Når at befrugte

Foråret er generelt ikke et godt tidspunkt at befrugte. Kvælstof kan forårsage skud til at udvikle mere end rødder, hvilket ikke er godt for væksten. Men befrugtende lige før sæsonens første spurt af væksten er udbredt blandt nogle gartnere. Befrugtende græs om sommeren kunne gøre græsplænen mere modtagelige for varme og tørke.Fall er det bedste tidspunkt at bruge gødning. Dette er den bedste tid til at planlægge for alle plænepleje. Mens mange boligejere kan mener, at græsset ikke behøver at blive fodret siden vinteren er lige rundt om hjørnet, vil ved hjælp af gødning i efteråret forbedre den græsplæne tilstand, når foråret kommer. Fall befrugtende vil hjælpe opmuntre dybe rødder og hjælpe med at fortrænge ukrudt i foråret. Mange gartnere befrugte to gange i efteråret, en gang tidligt i sæsonen og igen lige inden vinterens første kulden snap.

Hvordan til at befrugte

Selv venter indtil det bedste tidspunkt at befrugte og bruger de bedste mærke vil ikke hjælpe, hvis produktet ikke er anvendt korrekt. Det er bedst at bruge en langsom frigivelse, granuleret gødning. Dette tillader græsplæne til at absorbere gødningen over tid.Brug kun den korrekte mængde; aldrig anvende mere end 1 lb. pr. 1.000 kvadratfod gård. Sprede gødning i to retninger. Ved hjælp af en roterende sprederen vil hjælpe med at få arbejdet gjort hurtigt. Drop spredere tage længere tid, men giver mulighed for en mere ensartet anvendelse. Anvend gødning til tørre græs og vand bagefter med 1/2-inch vand. Hvis en storm nærmer sig, vente med at befrugte. Feje op nogen spildt gødning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com