Det bedste tidspunkt at frø din værftet

March 6

Om starter et nyt græsplænen eller sædekorn en eksisterende én, der er en dårlig tid, en god tid og det bedste tidspunkt at sætte ud af græsfrø. Kendskab til forskellen gør resultaterne mere produktive. Ved den bedste form for frø for dit område, før plantning. Varm-sæson græsser gøre bedre steder med længere, varmere somre, mens cool-sæson græsser er bedst for mere tempereret klima med kortere, mildere somre. Sene sommer og tidlige efterår er bedste tidspunkter.

Klimafaktorer

Hvornår skal frø, afhænger af to faktorer: græs type og klima. Omstændigheder er forskellige mellem Georgien og Minnesota. En one-size-fits-all kalender tilgang virker ikke. Cool sæson græs bør plantes enten lige efter vinteren finish eller hovedparten af sommervarmen af løbet, omkring seks til otte uger før frost. Plante varm-sæson græs, lidt senere i foråret eller lidt tidligere, før slutningen af sommeren.

Ohio eksempel

Selv inden for en stat som Ohio er der to optimale tidspunkter at plante græs. Ifølge University Ohio, plante græs i den nordlige del af staten mellem august 15-15 september, mens den sydlige del af staten har græs plantet når som helst i løbet af September. En stor fordel ved plantning i disse tider er begrænset konkurrence fra ukrudtsfrø, som giver nyt græsplænen en ren start.

Flere cykler

Plantning græs i sensommeren og tidlige efterår giver græsset til at etablere sig godt nok til at overleve vinteren, og derefter gå gennem en anden komplet vækst cyklus i foråret og forsommeren, giver det mulighed for at overleve sommerens varme og tørke. Græs begynder godt når de plantes i det tidlige forår, men kan ikke gøre det så godt i løbet af sommeren.

Sommer plantning

Fastsætte nye græsfrø selv i varmen sommer hvis nødvendigt. Spireevnen er mindre, men plantning flere frø end normale overvinder dette problem. Den kritiske del er at sikre, at den nye græs får vand nok. Den øverste tomme af jord tørrer hurtigt, og græs har ikke haft en chance for at synke sine rødder dybt nok til at overleve endnu en kort tørke. Vand skal gives hver dag for de første par uger give græs tid til at modnes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com