Det bedste tidspunkt at lægge nye Sod

January 12

Hvis du ønsker en frisk, grøn græsplæne i en fart, sod tilbyder op den bedste løsning. Selv om dyrere end græsfrø, det er en meget hurtigere måde at fastslå din plæne. Før du går i gang, gør sikker på du forstår den korrekte timing.

Tidsramme

Du kan lægge sod på ethvert tidspunkt i løbet af vækstsæsonen, hvor jorden ikke er frosset, ifølge oceanograf landskab havebrug Program. I mange områder falder det optimale tidspunkt mellem sidst på sommeren og tidligt til midt falde.

Vejrforhold

For bedste resultat, undgå æglæggende sod på højden af sommeren eller under enhver strækning med ekstreme høje temperaturer eller udvidede tørre eller fugtige perioder tyder på University of Rhode Island. Dette kan ændre den sod vandbehov og kan gøre det vanskeligere at fastlægge.

Sod betingelser

Du bør altid forsøge at købe spadestik, der er blevet skåret og rullet inden for de seneste dage, så det ikke er for tørt, University of Minnesota udvidelse anbefaler. Når du køber det, prøv at lægge det inden for 24 timer. Hvis du ikke kan arbejde, hurtigt, skal du gemme sod i en cool stedet ud i solen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com